Kasapin iz Kruševca na psihijatrijskom posmatranju: U iznajmljenom stanu je Ivanu ubadao nožem

Pokušaj ubistva devojke dogodio se pre nedelju dana

  • 1
Ubistvo nožem, ubio ženu, muškarac, krvav nož, napad Foto: A. Nalbantjan

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu saslušana je Ivana B. (31) iz Niša, koja se do juče nalazila na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice Kruševac, zbog saniranja teških povreda koje joj je naneo Nišlija L. M. (24).

Pokušaj ubistva devojke dogodio se pre nedelju dana u jednom stanu kruševačke višespratnice, koji među komšijama u Ulici Majke Jugvaži kao "hostel" koji se "izdaje na noć".

Prilikom napada na devojku iz Niša, njen dobro poznati Nišlija L. M. kasapinskim nožem povredio je i jednog mladića iz Kruševca, čiji se inicijali imena ne saopštavaju.

Prilkom saslušanja osumnjičenog napadača i devojke koja je napadnuta, potvrđeno je da se slučaj odigrao u zoru, oko 7 sati, u stanu pri vrhu višespratnice. Ona je tom prilikom zadobila više ubodnih rana u predelu ruku i leđa, a momak iz Kruševca imao je posekotinu po ruci.

Njih dvoje su posle saniranih povreda napustili kruševačku bolnicu, a napadaču L. M. određen je pritvor. Ali, kako se nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, on će biti poslat na psihijatrijsko posmatranje u specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dozivotna robija

    14. januar 2020 | 23:55

    Kakav osihijatar i to treba u zatvor i dozivotna... Jel ce opet isto uraditi svi ti koji pokusao da nanesu zlo devojkama zenama dozivotna robija ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA