Napasniku iz autobusa na liniji Beograd - Mladenovac određen pritvor od 30 dana

Po predlogu tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana

  • 8

Z. C (57), osumnjičeni napasnik iz autobusa na liniji Beograd - Mladenovac, danas je doveden na saslušanje u tužilaštvo, zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje iz čl. 182 st. 1 KZ. Posle njegovog saslušanja i ispitivanja oštećene, tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da će ponoviti krivično delo. On je u autobusu pipkao i trljao se o putnicu pored koje je stajao.

Po predlogu tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i tako ometati postupak.

Kako je za Telegraf.rs ispričala Ana, autorka snimka, žena koja je bila žrtva napasnika se stalno pomerala i pokušavala da stavi torbu između njih, ali je on bio uporan i približavao joj se, koliko god se ona pomerala. U početku se muškarac trljao o nju, pa je Ana pomislila da je dodiruje kad bus prikoči, ali kad je autobus bio na auto-putu na pravcu, on je nastavio da se trlja o nju.

Pomerao se kao da bus koči, napred-nazad, posle je krenuo rukom pa ga je Ana snimila, a kad su stigli do Malog Požarevca rešila je i nešto da preduzme.

Muškarac je poznat od ranije putnicima na ovoj liniji, ali ga dugo nije bilo. Prema rečima autorke snimka, žena koja je u ovom slučaju bila žrtva rekla je da joj se učinilo, ali kad je primetila šta se dešava, pokušavala je da se pomeri i da postavi tašnu između njih,

Podsetimo, Z. C. je identifikovan i priveden sinoć oko 19.30 i odmah mu je određeno zadržavanje od 48 časova.

Za krivično delo nedozvoljena polna radnja iz Člana 182 KZ, u slučaju da je žrtva (oštećena) punoletna osoba, kao što je ovde slučaj, zaprećeno je novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine. U slučaju Člana 182a, krivičnog dela polno uznemiravanje, mogao bi da bude kažnjen novčano ili zatvorskom kaznom u trajanju od šest meseci.

(J. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihopata

    6. mart 2020 | 18:29

    Nije silovao pa sta malo se trljao od nju nista opasno. Ne moze ostati u drugom stanju. Cemu tolika panika

  • Jaaaa

    6. mart 2020 | 19:32

    Pa gospodja se uopste nije bunila.Moglo bi se reci da mu je i dozvolila da to radi.

  • Jovan Ktć

    6. mart 2020 | 22:59

    Niko normalan ne pravda ovo "trljanje" u autobusu, ali uporedite posledice toga ( predviđena kazna do 3 god. zatvora) sa smrću osam putnika i povređenih 28 - kazna 8 god.zatvora) Moglo je da bude i 20 poginulih, kazna je ista - do 8 god. Ima li ovo ikakve logike?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA