≫ 

Sahranjene žrtve požara na Novom Beogradu: Aleksandar i Marija nađeni zagrljeni u izgorelom stanu

Dim je ušao kroz ventilaciju stana i oni su se ugušili

  • 2
Požar na Novom Beogradu Foto: Marko Jovanović

Branislav Nesimovski u sredu je do večne kuće ispratio sina Aleksandra i snaju Mariju, koji su poginuli u požaru na Novom BeograduKako Novosti pišu, starcu su sve vreme tekle suze, odmahivao je glavom, nije mogao da veruje da je u trenu izgubio dva voljena bića.

On je ispričao da su komšije probale da spasu Aleksandra i Mariju, da su lupali na vrata, ali da su ih izgleda kasno probudili.

- Moj sin je zatečen obučen, a snaja u spavaćici pored njega, bili su zagrljeni. Dim je ušao kroz ventilaciju stana i oni su se ugušili - kroz plač je ispričao Nesimovski.

Požar na Novom Beogradu Unutrašnjost jednog od izgorelih stanova/ Foto: Telegraf.rs

Sina je poslednji put video u petak, kada mu je doneo potrepštine, jer je stariji od 65 godina i nije mogao da izlazi iz stana. Istog dana Aleksandar je obišao i majku, koja živi na Bežanijskoj kosi, da i njoj odnese sve što joj je potrebno. Niko od njih dvoje nije slutio da poslednji put vidi sina.

Podsetimo, požar se dogodio u petak na subotu u soliteru u Bulevaru Milutina Milankovića, a vatrena stihija je izbila na 8. spratu posle čega se proširila na 7. i 9. Izgorelo je 5 stanova.

Ekipe Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd stigle su na mesto požara za 6 do 7 minuta, a na licu mesta je bilo 11 vozila i 30 ljudi. Kada su stigli, vatrogasci su zatekli razbuktalu fazu u četiri stana koje dele hodnik sa tendencijom širenja na više etaže.

Video: Ekskluzivni snimak požara u novobeogradskom Bloku 28

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    26. mart 2020 | 11:42

    Bog da im dushe prosti a Anji podari utehu kroz dobre i plemenite ljude koje Beograd ima

  • Rade

    26. mart 2020 | 11:56

    Tuga,bolno..neka ih andjeli cuvaju,saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA