≫ 

Uhapšeni mladić, koji je autom upao u migrantski centar u Obrenovcu, član "Levijatana"

Vikao je "ne želim da moju devojku napadaju migranti"

  • 57
Uletanje Printskrin: Youtube

Mladić F. R. (20), koji je u sredu automobilom nasilno ušao u Prihvatni centar za migrante u Obrenovcu, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, potvrđeno je Tanjugu u MUP.

Na snimku koji od juče kruži društvenim mrežama, a čiji je mladić autor, vidi se kako on automobilom ruši vojnu barikadu, a u jednom momentu čuje se kako izgovara:  "Da vidimo šta rade braća migranti".

Na početku snimka, muškarac je upozorio pripadnike Vojske, koji čuvaju migrantski centar, da se sklone.

U incidentu nema povređenih, a mladić je priveden.

Momak je, da podsetimo, Momak, očito u nervnom rastrojstvu, probio je bodljikavu ogradu, vozio i vikao:

Ne želim da moju devojku napadaju migranti, ne želim da gledam ljude koji ne beže ni od čega u svom gradu, ne želim da ih gledam, ne želim muslimansku državu, ne želim ovo da trpim. Kazna će da bude velika, sigurno - rekao je on. 

Pošto je ovo izgovorio, predao se vojnicima, ali odbio je da spusti telefon uz izgovor da snima lajv.

Član pokreta "Levijatan"

F. R. (20)  je član  pokreta "Levijatan". Ovu informaciju potvrdio je Pavle Bihali, prvi čovek ovog pokreta, na svom Tviter nalogu. On je prokomentarisao da su "takvi njegovi momci, temperamentni i ispravni".

- Filip je član Pokreta. Filip nije mogao više da izdrži maltretiranje od strane migranata i odlučio se da uradi ovo. Iako nije nosio boje Pokreta i uradio je kao solo igrač ja se neću ograditi, takvi su moji momci, temperamentni i ispravni. Video je jako jako stresan. Uhapšen je -  naveo je Bihali.

Kako piše Blic, krivično delo koje se F. R. zasad stavlja na teret je nasilničko ponašanje, ali policija i Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu još uvek rade na prikupljanju informacija kojima će se utvrditi da li postoji osnova za još neko delo.

Video: Ušli smo u zabranjenu vojnu zonu na grčkoj granici: Bodljikava žica, mine i turska straža

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    7. maj 2020 | 12:25

    Dokaz da je Levijatan desnicarska organizacija. Brinu navodno o psima, a briga ih za ljude. Ustvari spasavaju samo rasne pse jer je njih lakse udomiti ili mozda i prodati. Kad sam ih molila da dodju da spasu psa od zlostavljanja, oglusili su se. Obicni prevaranti.

  • Ovaj

    7. maj 2020 | 12:28

    Izgleda da Srbi imaju najmanja prava u Srbiji...

  • Zoran

    7. maj 2020 | 12:43

    Svaka mu cast.Bravo legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA