Filip je autom upao u centar za migrante u Obrenovcu i braniće se sa slobode. Sud odbio pritvor

Filip Radovanović je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode

  • 28
Uletanje Printskrin: Youtube

Osnovni sud u Obrenovcu odbio je danas predlog tužilaštva da odredi pritvor Filipu Radovanoviću, koji je pre dva dana automobilom uleteo u prihvatni centar za migrante u Obrenovcu, koji obezbeđuje vojska.

On je pušten da se u daljem toku postuka brani sa slobode, a tužilac Danijela Sinđelić rekla je Tanjugu da će se tužilaštvo žaliti na ovu odluku suda.

Dodala je da se osumnjičenom za sada na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, ali i da se proverava da li ima elemenata još nekog krivičnog dela.

Radovanović je bio uhapšen po nalogu tužilaštva, a danas je saslušan u tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu. On je iste večeri objavio snimak incidenta i raspravu sa službenim licima koja obezbeđuju objekat na društvenim mrežama. Snimak je zabeležio svojim mobilnim telefonom.

U snimku je, pored ostalog rekao da ne želi da mu migranti uznemiravaju devojku, kao i da ne želi muslimane u svojoj zemlji. On će se do odluke o žalbi tužilaštva braniti sa slobode.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    8. maj 2020 | 18:03

    Da mu je devojka rekla da joj je neko iz stanice milicije, nesto dobacio, bi li vajni decko uleteo u istu? Tesko. Baraba, a vi ga pustate da se brani sa slobode. A da je ubio nekoga i tada biste ga pustili? Rekla mu je devojka, ma hajde.

  • damon

    8. maj 2020 | 17:58

    Bravo momče. Moj naklon do poda. Puna podrška iz Hrvatske. Tako treba.

  • Srbija

    8. maj 2020 | 17:54

    Srbija je uz ovog momka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA