≫ 

Poznato ko je bio meta napada u kafiću na Vračaru: Još jedan okršaj kavačkog i škaljarskog klana

Naoružani napadač s maskom na licu, prošao je kroz lokal, a potom izašao i pobegao. Uhapšen je danas

  • 2
Hapšenje, Vračar, Crnogorac Foto: MUP

Meta napada u kafiću na Vračaru navodno je bio Miloš N. (31) zvani Runjo iz Nikšića, za koga policija veruje da je povezan sa škaljarskim klanom, pišu crnogorski mediji. Kako prenosi crnogorska "Borba", sa njim u društvu su bili Nikola K. (39) i Vojislav K. (39).

Policija u Beogradu uhapsila je crnogorskog državljanina Miloša Miljanovića (33) iz Herceg Novog zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je juče oko 17 časova naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru, da bi vrlo brzo iz istog pobegao u nepoznatom pravcu. Osumnjičeni ipak nije upotrebio vatreno oružje, niti je iko povređen u incidentu, a gosti kafića su panično polegali na pod ili pobegli iz lokala.

Crnogorac, hapšenje, Vračar, Miloš Miljanović Foto: MUP

Naoružani napadač s maskom na licu, prošao je kroz lokal, a potom izašao i pobegao.

Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno Niloviću, za sada nije poznato. I protiv njega se vode postupci pred sudom.

Policija je brzom akcijom otkrila o kome se radi, pa je opkolila kuću u kojoj se Miljanović skrivao i uhapsila ga dok je spavao. U kući je pronađen automatski pištolj "uzi" sa prigušivačem, silikonska maska, kakve pripadnici crnogorskih klanova koriste prilikom likvidacija, i garderobu koju je napadač nosio kada je upao u kafić.

Video: Pogledajte hapšenje Crnogorca koji je naoružan upao u kafić na Vračaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA