≫ 

Detalji ranjavanja u Opovu: Došao da vidi decu, stric žene ga upucao sa dva hica u stomak i noge

Ranjeni čovek pronađen je bez svesti

  • 5
Ubistvo, ubica, pištolj Foto ilustracija: Shutterstock

S. J.  (34) uhapšen je zbog sumnje da je juče oko 19 sati u Opovu upucao iz pištolja nevenčanog supruga svoje bratanice kada je on došao u njihovu kuću. Kako saznaje Telegraf, ranjavanje se dogodilo juče oko 19 sati, u 3. novom naselju u Opovu, na ulici, 30ak metara do kuće.

- Muškarac je došao do kuće svoje nevenčane supruge, govoreći da želi da vidi njihovo dvoje dece. Ona ga je napustila pre dve godine i vratila se kod svojih sa decom. U jednom trenutku, kako se sumnja, stric od žene izašao je iz kuće sa pištoljem i pucao muškarcu u stomak - kaže naš izvor.

Kako dodaje, muškarac je od krvarenja pao u nesvest i u tom stanju odvezen je u bolnicu.

Policija je rasvetlila ovaj pokušaj ubistva i uhapsila osumnjičenog. Šta je prethodilo napadu utvrdiće istraga.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu saopšteno je da to "tužilaštvo postupa kao nadležno povodom događaja od 20. maja, kada je u večernjim satima na ulici u Opovu kada je S. J. (34) iz Opova nakon kraće rasprave iz vatrenog oružja-pištolja ispalio dva hica u pravcu oštećenog muško lice."

- Oštećeni je zadobio prostrelne rane u predelu noge i stomaka, koje su mu konstatovane u Opštoj bolnici u Pančevu gde mu je ukazana lekarska pomoć i potom zadržan na daljem lečenju, i prema poslednjim informacijama isti se nalazi u stabilnom stanju - navode iz tužilaštva.

S. J. se na teret stavljaju krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja. On bi trebalo sutra da bude saslušan u tužilaštvu.

Kako saznajemo, u ovoj porodici nije bilo ranije prijavljenog sukoba.

Pijan napao bivšu suprugu?

Prema pisanju "Republike", pre nego što je ranjen, S. Š. je, prema rečima svedoka, vidno pijan napao bivšu suprugu sa kojom ima dvoje dece.

S. Š. je brutalno, do krvi pretukao bivšu ženu, a onda je njihovog sina (9) uhvatio za kosu i stavio mu nož pod grlo. U tom trenutku je iz susedne kuće došao njen stric S. J. koji je čuo buku. On je ispalio metak u S. Š. kako bi odbranio bratanicu.

Metak je prošao kroz stomak, a ranjeni S. Š. uspeo je da napravi par koraka i onda je pao na zemlju.

Video: Snimci sa lica mesta: S puškom čekao vozača u ovom parku, ubio ga, pa krenuo na suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    21. maj 2020 | 14:50

    Ja bi isto uradio kao taj stric!Pustiti coveka odmah na slobodu!

  • Bisenija

    21. maj 2020 | 16:05

    Ako su navodi tacni, a nož pod grlom detetu od 9 godina, stric je odbranio dete od ludog oca. Sumnjam da je pijana zivotinja i alimentaciju davala. Sloboda za strica! Sprečio je tragediju. Pijanom ocu suditi za pokušaj ubistva deteta.

  • Azrel

    21. maj 2020 | 15:55

    Ako je ovo istina,pravda za strica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA