≫ 

"Nema ih više, otišla su moja deca": Suze majke dečaka koji su se udavili u jezeru kod Lazarevca

Rođena braća, dečaci stari 5 i 7 godina, gotovo dva sata su reanimirani, ali su na kraju obojica preminula

  • 47
Decak se davi, davljenje, utapanje, spasavanje, ruka Foto: Shutterstock

U jednom trenu, Dragana M. izgubila je dva sina, dečake stare 5 i 7 godina koji su se danas utopili na jezeru Očaga kod Lazarevca.

Iako su dvojcu braće lekari Hitne pomoći reanimirali gotovo dva sata, spasa im nije bilo.

Očajna majka uspela je, kako prenosi Kurir, da izgovori: "Šta se desilo? To je trenutak samo...".

Kada su dečaci nestali, spasioci, ali i kupači, krenuli su u potragu za njima. Međutim, Dragana kaže da su ih predugo tražili po obali, a ne u vodi.

- Nisu odmah poskakali u vodu, da jesu, deca bi bila živa. Oni su trčali okolo. Posle sat vremena mlađeg su izvadili za noge, onda i starijeg - nastavila je neutešna majka dodajuči kroz suze:

- Nema ih više, otišla su moja deca.

Dragana dodaje da su prvi put otišli na jezero Očaga.

- Možda je tako bilo suđeno. Šta da pričam? Vodila sam računa o ćerki. Nije bila duboka voda, ne znam kako su mogli da se udave - rekla je na kraju Dragana M.

Video: Ronioci izvukli telo mladića iz Zlatarskog jezera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    23. avgust 2020 | 19:57

    Pogledala sam video na nekom portalu gde nemajka priča, pa bukvalno kao da su joj se mačići podavili, a ne deca. IQ 25, ne zna ni da li su bili na obali ili vodi. Kaže spasioci ih tražili po obali,a ne u vodi,krivi joj spasioci. Kad država misli ovakve kažnjavati zatvorom i oduzimati preostalu decu? Mrtvi su samo zato što imaju nju za roditelja i tog debila sto je s njom. Deca se ne puštaju sama ni u bazenčiću na naduvavanje,a ne na jezeru. Nema ništa od gledanja,nego treba biti pored, mada ova nije ni gledala. Dobro zna da je uopšte došla sa njima na jezero.

  • Box

    23. avgust 2020 | 20:32

    Krivi roditelji,jadna deca nisu za svakoga.

  • Vera

    23. avgust 2020 | 21:15

    Nisu za svakog deca. Oboje cuvali cerku a nji pustili same. Za takve roditelje nisu deca. Mnogo mi je zao dece kad bih mogla svu decu koja nemaju roditeljski ljubav i koja su zlostaljena da zastiti ti i pruzim mnogo ljubavi. Mnogo je dece nastradalo nepažnjom roditelja. Sta se desava sa roditeljima, neznam. Vise brinu o sebi i o svom provodu i izgledu. Nazalos poslednjih godina mnogo je nastradalo dece zbog ne paznje roditelja. 😭😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA