Migranti provalili u kuću, pa napisali: "Oprosti prijatelju, mnogo sam gladan…"

Još se ne zna što je noćni "prijatelj" ukrao

Komentari

 • Ivan

  Postujem.Da je meni provalio i to napisao nebi bilo problema.Niko ne zna da muka moze da natjera covijeka na dosta stvari na koje niko nebi razumeo dok se ne nadje u istu situaciju ili goru.

  1
  3

  Podelite komentar

 • Ujka Zitko PFK

  Respect!😂😂😂😂

  9
  5

  Podelite komentar

 • Baster

  Žalosno,tuga.. Jadni ljudi. Većina njih je od muke pobegla iz svoje domovine,od svojih kuća koje ili ne postoje više ili ih više nikada neće videti. Mnogi izgubili porodice,mnogi ne znaju šta im je sa najmilijima,a još je veća tuga što te ljude svrstavamo u istu grupu sa pojedinim migrantima ološima,manijacima,nasilnicima.. Uvek i u svakom narodu ima tih loših,pa ne treba osuditi sve zbog pojedinca.

  21
  15

  Podelite komentar

  • Stefan

   @Baster

   Oni dolaze iz zemalja koje su slale islamiste da se bore protiv Srba u Bosni i na Kosovu. Neki od njih su "spavaci", koji zele da se dokopaju Evrope. Medju migrantima su mozda i oni koji su igrali fudbal odsecenim srpskim glavama.

   16
   2

   Podelite komentar

  • Ivana

   @Baster

   Vodi ih kuci ako su ti jadni!!! Ti migranti se setaju bez bilo kakvih isprava po nasoj drzavi. U picinom parku se drogiraju, kradu od nasih zena, dobacuju, napadaju ljude! Oni nisu jadno, imaju bolje telefone od nas! Odakle im pare za drogu? ako su vec pobegli od rata, treba da budu mirni a ne kao pusteni sa lanca! I gde su im zene? Ako je vec tamo ratno stanje, zasto su samo muskarci pobegli? Migrante treba poslati na pusto ostrvo!!!!

   5
   1

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima