≫ 

Četvorica migranata napala devojku (19) u Beogradu: Udarali je u glavu, primljena na VMA

Jedan migrant je izbo mladića u Sremskoj ulici

  • 23
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Shutterstock

Povodom informacije da su sinoć migranti napali devojku (19) u centru Beograda, Prvo osnovno tužilaštvo naložilo je policiji da utvrdi sve detalje ovog događaja i identifikuje izvršioce.

Zatraženo je da se utvrdi gde, kada i na koji način je došlo do napada, da li je tom prilikom devojci nešto oduzeto i da li je zadobila i koje povrede, precizirali su za Tanjug u tužilaštvu.

Devojka se posle incidenta javila na lekarski pregled na VMA, a bolnica je o događaju obavestila policiju.

Mediji su preneli da su četiri nepoznata migranta sinoć oko 23.30 časa napali devojku (19) u Karađorđevoj ulici u Beogradu, na stepeništu Brankovog mosta i zadali joj više udaraca u glavu i telo.

Prethodne noći jedan migrant je izbo mladića u Sremskoj ulici, i brzo je uhapšen.

Video: Teror na liniji 860: Grupe migranata napadaju vozače, prete i odsecanjem glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    17. oktobar 2020 | 18:00

    Umesto sto blebecemo ovde u prazno,ajde da se organizujemo. Neka se predlozi nesto,a ne samo da se pisu komentari "strasno,strasno". Dovoljno je nas 20ak da ih polomimo onako zakrzljale,ako to ne bude vredelo kao opomena onda napravimo totalni haos.

  • Marijana

    17. oktobar 2020 | 18:43

    Moja cerka je napadnuta 5 septembra kada se vracala sa ispita.Srecom otrgla mu se a sta bi bilo da nije?Zasto mi gradjani Srbije da trpimo muslimanski teror?Nabili smo glavu ko nojevi umesto da budemo podrska jedan drugom.Zasto nismo ustali da odbranimo oca iz Sombora koji je pretukao migranta jer je pokusao da mu siluje dete od 13 godina.?Otac kao najveci kriminalac priveden uz krivicnu prijavu.Sramota me nase sramote sta smo dozvolili.A tek sta se ne objavi.Kod nas u Beogradu haos prave,Subotica i Sid zive u strahu.U Obrenovcu haos takodje.Dokle bre vise?Hocu u svojoj zemlji da budem slobodna a ne da zivim u strahu .A biber sprej zabranjen.Lepo nema sta.

  • Ni sekund vise

    17. oktobar 2020 | 17:27

    Mi gostimo nasilnike migrante,koji svi imaju dokumenta a lazu da nemaju. Ovde su da otimaju i napadaju. Mladica hteli da ubiju,kao i devojku,ulaze u kuce,stanove u sred dana loze namestaj ko da su u svojoj kuci. Prelila se casa. Oruzje u ruke i samoodbrana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA