≫ 

Saslušan otac osumnjičen za obljubu sina u Sremskoj Mitrovici: Određen pritvor od 30 dana

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici donelo je naredbu o sprovođenju istrage

  • 1
Zlostavljanje deteta, silovanje, dečak

Foto-ilustracija: Shutterstock

Na predlog Višeg javnog tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, Marku K. (30), koji je osumnjičen da je obljubio svog petogodišnjeg sina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana.

Kako nezvanično saznaju Novosti, osumnjičeni otac pred sudijom negirao je krivicu, pravdajući se da nikada ne bi povredio svog sina.

Nakon saslušanja osumnjičenog Marka iz Sremske Mitrovice, Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo, a kako se saznaje predlog za određivanje pritvora donet je između ostalog i zbog visine kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret pri čemu je došlo do uznemiravanja javnosti.

Slučaj koji je potresao ne samo ovaj grad već i šire, odigrao se u petak popodne kada je pradeda petogodišnjeg dečaka doveo kod lekara zbog zdravstvenih problema.

- U razgovoru pedijatra i dečaka, kako je dete reklo da spava sa ocem i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela, lekaru se pojavila sumnja i odmah je obavestio policiju - kaže izvor iz istrage dodajući da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici kao i da otac nije krivično gonjen.

U naselju gde živi ova porodica, komšije su i dalje u neverici i šoku. Za Marka kažu da se ''udao'' u Sremsku Mitrovicu i da sa njim nikada ranije nisu imali problema.

- Žena mu radi negde u inostranstvu, a on je došao u tazbinu. Brinuo je o malom, vodio računa, ali šta je iza nečija četiri zida to niko ne zna - kaže jedan od komšija iz ove ulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA