≫ 

Otkriveno u kojoj je straćari otac silovao ćerku u Zrenjaninu: Nađeni jezivi dokazi kod groblja

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori

  • 5
Devojka, zlostavljanje, silovanje, maltretiranje

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori / Foto-ilustracija: Shutterstock

Brzim operativnim radom policija je u Zrenjaninu uhapsila J.Ć.(43) koji je osumnjičen da je prekjuče silovao ćerku S.Ć. (23).

On se sumnjiči da je u subotu brutalno pretukao i silovao svoju ćerku u napuštenoj kući nedaleko do Kalvarijskog groblja u Zrenjaninu.

J.Ć. je prema nezvaničnim informacijama ćerku sa kojom stanuje u naselju Bagljaš na silu naterao da ode sa njim u napuštenu kuću koja se nalazi u blizini groblja, piše Informer.

Nakon zverskog iživljavanja nad devojkom joj je navodno zapretio da nikome ne govori šta joj je uradio jer će je u protivnom ponovo prebiti. Nakon toga njih dvoje su se zajedno vratili u porodičnu kuću u Zrenjaninu.

- Međutim, J.Ć. je u toku večeri izašao iz kuće i tada je ćerka telefonom pozvala rođaku i ispričala šta joj je otac uradio. O torturi koju je preživela nesrećna devojka odmah su obavešteni i policija i Više tužilaštvo u Zrenjaninu. Žrtva oca monstruma pregledana je u bolnici i lekari su konstatovali brojne povrede. Urađen je i uviđaj u kući u kojoj se dogodilo seksualno zlostavljanje i pronađeni su fizički dokazi silovanja - rekao je izvor iz istrage.

Video: Spaseno 16 dece, uhapšeno 44 muškaraca: Razbijen lanac pedofilije, pronađeni snimci silovanja beba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    2. novembar 2020 | 17:53

    Pod hitno vratiti smrtnu kaznu.

  • DARKO 100%

    2. novembar 2020 | 18:05

    Mentalni poremecaji i bolesni unutrasnji porivi ,prikriveni koji su nabujali kod takvih ljudi dolaskom demokratije i interneta jer na tom internetu sve svoje bolesne maste mogu videti i virtuelno se zadovoljavati,ono ode tako daleko da to pretoce u realnost u incest dobrovoljni ili silovanje,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA