Slobodanka (31) stradala kada je voz udario automobil u Bajmoku: Nesreća mogla da bude izbegnuta

Mašinovođe su sinoć i rano jutros upozoravale da kontrolni signal na pruzi u Bajmoku ne radi

Komentari

 • Snežana

  Sta kaze nadležno ministarstvo ? Šta kaže direktor železnica? Zašto saobraćaj nije obustavljen na tom delu pri prvoj prijavi dok se kvar ne reši ?Koja je vise ovo po redu smrt na prugama Srbije zadnjih godina ? Ostavke i na robiju. Nema para za rampe jeli a za tamo neke ludorije ima. Sramota.

 • Neodgovorno

  Ljudi, oslanjajte se na vid i sluh.Voz nije mali niti je besuman.Srbin ide oko rampe ako je spustena jer je pametan, posle drzava kriva.Ako rampa ne radi, duzni ste stati svakako.Izadjite 30sek iz auta, oslusnite i pogledajte pa teraj preko.

 • Box

  Kada bi neko odgovarao i robijao 40 g ne bih bilo propusta.Ali nema odgovornosti u Srbiji,nema zakona i pravde.

 • Gumeni patak

  Pedeset godina sam vozač i nikad nisam prešao preko pruge i kad je podignuta rampa dok ne pogledam levo i desno. Prosto ne razumem ljude koji se toliko opušte i veruju automatici. Davno su železničari ručno spuštali i podizalu rampu ali nii to nije bilo 100% sigurno jer je železničar možda zadremao i nije čuo zvono koje ga obaveštava da je voz krenuo iz susedne stanice. Dakle, samo ne brže od života.

 • Vatra

  E pa sad neka odgovara onaj kome je javljeno, a ništa nije preduzeo! Tako je to kad nam sve stručnjaci rade u državnim firmama.

 • DukaTenja

  I uvek je tako sa malim mestima. Samo Beograd pa Beograd. JADNO. SAUCESCE PORODICI

  • 534

   @DukaTenja

   Pa šta da radimo kad kroz Beograd ne prolazi voz. Vi bi mogli da pogledate malo levo desno, skinete telefon i slušalice iz ušiju dok vozite.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima