≫ 

Na tom mestu gde je naša Boba poginula već je stradalo petoro ljudi: Porodica Kikinđanke neutešna

 ≫ 

Slobodanka Boba Ugrinić (31) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde, u sredu je poginula na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Slavko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • .

    03. decembar 2020 | 23:05

    Laka joj zemlja....

  • Zoki

    03. decembar 2020 | 18:22

    Slazem se sa komentarima da je situacija katastrofa.. Ali mi nije jasno kad vozac koji je polagao usmeno i voznju nije u stanju da obrati paznju kad prelazi prugu, onda zasto ga zaliti.. Ona je pricala telefonom kad je prelazila, a da je malo bila za volanom mozda bi bila i ziva.. Da nije ubila sebe ubila bi nekog drugog.. Zao mi je, mlad život, ali sad je vise nema.. Pa ko god bio kriv...

  • Slavko

    03. decembar 2020 | 18:22

    Pre svega, želim izjaviti saučešće porodici i bližnjima nastradale osobe. Nadalje, ja se stvarno puno izvinjavam, no, moram da ovako javno sagledam da li dobro razumem sve. Da li dobro razumem da otac svaljuje krivicu na mašinovođu jer se voz brzo kretao? Da li dobro razumem da su se već dešavale pogibije na tom prelazu, pa se pitaju dokle će? Neka mi neko objasni da li je mašinovođa taj koji treba da obrati pažnju da li neki nesavestan vozač neće obratiti pažnju na pružnom prelazu, bez obzira da li je rampa podignuta ili ne, ili svaki vozač treba da pogleda da li je bezbedan prelazak, pa tek onda da pređe? Da li je lakše zaustaviti voz da bi se propustilo vozilo, koje ima znak STOP na pružnom prelazu, ili je lakše zaustaviti putničko vozilo i uveriti se da voz ne nailazi? Ljudi, u kakvom mi to vremenu živimo, kada se ovoliko brkaju pojmovi i interesi pojedinaca toliko stavljaju iznad zakona i interesa većine? Dokle će nas ovo dovesti? Gde nam je odgovornost? Zašto svojom neodgovornošću uništavamo tuđe živote? Kojom brzinom je išao voz??? Da li je moguće da iko ima obraza to pitati, a ne uvideti da je vozilo prelazilo prugu ne obraćajući pažnju ni na znak STOP??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA