≫ 

Snimak pljačke benzinske pumpe u Inđiji: Uroš pre toga prvo ukrao auto, a zatim izazvao saobraćajku

U Sopotu je ukrao automobil, njime je u novosadskom naselju Rumenka izazvao saobraćajku, ukrao novac na pumpi u Inđiji, a zatim se uputio ka Vrbasu

  • 5

Policija u Vrbasu sinoć je uhapsila Uroša V. (29) iz Beograda, zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, piše NS uživo.

On je juče prvo ukrao automobil Opel Astra u Sopotu, kojim je izazvao saobraćajnu nezgodu u novosadskom naselju Rumenka, ukrao novac na jednoj benzinskoj pumpi na području Inđije. Nakon čega se uputio ka Vrbasu, gde mu živi cimer iz zatvora.

Tamo je, kako se sumnja, celu noć konzumirao alkohol i narkotike, a u poslepodnevnim časovima krenuo je ka Novom Sadu. Na izlazu iz Vrbasa pokušala je da  ga zaustavi patrola saobraćajne policije, a on je dao gas i pobegao. U poteru su se odmah uključile i jedinice iz Novog Sada.

U Rumenci je sleteo sa puta nakon što je pokušao da kolima udari policajce koji su postavili blokadu, pa je uleteo u dvorište kuće i krenuo peške da beži kroz selo. On je u jednom momentu viđen u prigradskom autobusu, a onda je istrčao, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detelinara

    27. januar 2021 | 13:58

    Rumenka nije Novosadsko naselje nego selo pored Novog Sada

  • Krizni stab

    27. januar 2021 | 14:03

    Bit ce zadovoljan sa njim, imao je masku.😷

  • Lejla

    27. januar 2021 | 14:52

    Sredit će ga najbolji fotograf i policajac Inđije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA