Otkrivamo ko je zapravo navijač koji navlači kapuljaču usred hapšenja na stadionu Partizana

Video je snimljen nedaleko od stadiona

  • 11

Na snimku koji se proteklih dana mogao videti na društvenim mrežama i pojedinim portalima, a na kojim se vidi muškarac koji mirno hoda ispred policajaca, ne nalazi se Veljko Belivuk, saznaje Telegraf.rs.

Kako saznajemo, u pitanju je drugi navijač Partizana, izvesni Aleksandar V. On je snimljen kako hoda pored patrole sa maramom preko lica, a onda u sledećem trenu navlači kapuljaču na glavu.

Ovaj snimak pojavio se u četvrtak, u danu kada je policija privela Belivuka i Marka Markovića, a potom izvršila pretres na stadionu Partizana, u jednoj od prostorija na južnoj tribini, koju su navodno koristili Belivuk i članovi njegove grupe.

Podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković lično se sumnjiče za tri krivična dela teško ubistvo, pored zločinačkog udruživanja i trgovine drogom.

Pored njih dvojice, za jedno teško ubistvo terete se i osobe sa inicijalima V. V. i V. D, za drugo i N. L, V. D. i M. B, a za treće i D. T, V. G. i M. A, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Imena žrtava još nisu zvanično saopštena ni iz suda, ni iz tužilaštva.

U zavisnosti kada su krivična dela izvršena, preti im ili kazna 40 godina zatvora ili doživotni zatvor, koji može da se izriče za dela izvršena od 1. decembra 2019. godine.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA