≫ 

Ubistvo u Aleksincu: Mladić (26) pretučen na rođendanu u restoranu, preminuo zbog krvarenja u mozgu

Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu

  • 22
Tuča, pesnica, napad

Foto-ilustracija: Shutterstock

Aleksa S. (26) iz Aleksinca preminuo je noćas u niškom UKC od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u ovom gradu.

Kako saznajemo, policija je sinoć oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča.

- Policija je oko 20 časova imala prijavu teške telesne povrede. Mladić je prebačen u Klinički centar u Nišu, a policija intenzivno radi na rasvetljenju slučaja - rečeno je za Telegraf iz MUP-a.

- Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je životno ugrožen. Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje lečenje u niški Univrzitetski klinički centar - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Još se utvrđuje na koji način je mladić povređen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton. Policija radi na rasvetljavanju događaja a obavešteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je među gostima bilo i maloletnih lica koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd

    17. maj 2021 | 09:43

    Mnogo smo primitivan narod . Dede i babe , očevi i majke bez grama mozga i vaspitanja prema deci .

  • nikolas

    17. maj 2021 | 09:47

    IZUBIJASMO SE SAMI -NAMA NEPRIJATELJ NETREBA VEC KOLEKTIVNA TERAPIJA!!!

  • Brk

    17. maj 2021 | 09:56

    Počinju jafići,klubovi i kafane da rade,počinju alkoholijada i drogerijada,rokanje i haos,mora da se nadoknadi godina bez divljanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA