Ana je u Valjevu ubijena pred Dan sećanja na žene žrtve nasilja: Čak njih 4 su ubili sinovi

Za poslednjih deset godina najmanje 340 žena je ubijeno od strane partnera ili člana porodice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sneza
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sneza

    17. maj 2021 | 23:30

    Miskarcine prebijaji i ubijaju zene.. Prave su to muskarcine.

  • JA

    17. maj 2021 | 23:03

    Zakon loš, u principu štiti se nasilnik i daju im se jos veća krila. Sve je samo propaganda, stop nasilju kao reklama za horor film. Trenutno sam u toj priči i nailazim na raznorazne prepreke. Podrška prijatelja velika, vetar u ledja da se istraje, ali toliko kamenja na putu da mnoge žene odustaju. Znate ne veruje se ženama koje su žrtve jer eto kako god vrate se nasilniku. Pa gde ce, ko ih štiti, ko uopste radi svoj posao? Bukvalno ih guraju nazad i zene su prepustene same sebi. Govorim o zenama bez posla, sa decom koje godinama trpe nasilje i negde se nadaju eto promenice se nasilnik. Promene nema bivaju godinama sve gori, zene potpuno unistene i polupane traze zastitu. Dobiju zabranu 48h i cao. Smesno, presmesno, o korupciji ne bih, negde vani bi taj isti mačo bio ispod mosta, a zena i deca u stanu dozivotno zavrsena prica. Naglasavam da ima i zloupotreba da se prijavljuju bzv stvari, pricam o ŽENAMA ŽRTVAMA! Najjaca stvar je sto kada ga krivicno gonite on daje izjavu bez vas, a kada vi kao žrtva istraumirani, uplaseni sa strahom dekoncentrisani dajete izjavu u prisustvu nasilnika to je ok. Zakon takav!!!!!! Svaka druga zena ako nije ubijena rukom nasilnika, ubijena je dozivotno psihicki, svaka druga je posle obolela od karcinoma zbog dugogodisnjeg stresa!!!! Svaki taj nasilnik je ispocetka divan, za okolinu divan u kuci pakao. Podrska svim ZRTVAMA NARCISOIDNO MANIPULATIVNIH INDIVIDUA!!!!!!

  • Vanja

    17. maj 2021 | 21:28

    To vam je u proseku na svakih 10 dana jedna zrtva. Mnogo toga je krenulo nizbrdo u ovom drustvu nakon 5 oktobra. Poremecen sistem vrednosti u velikoj meri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA