≫ 

Otac pretučenog Nikole sa Kosmeta: "Sin ostaje u bolnici, 22 godine se nije desio ovakav incident"

Sin Nikola je, navodi Slobodan Perić, napadnut bez ikakvog razloga

  • 2
Slobodan Perić Printskrin: Youtube/Kosovo Online

Pretučeni Nikola Perić biće do daljeg zadržan u bolnici u Gnjilanu, zbog težine povreda koje su mu sinoć naneli nepoznati napadači na putu u selu Zebince kod Novog Brda, tvrdi Nikolin otac Slobodan Perić.

Nikola je u stabilnom stanju, ali povrede glave su takve da su lekari roditeljima preporučili da ostane u bolnici kako bi pratili njegov oporavak.

- Nije dobro. Pošto ga ne puštaju iz bolnice, nije dobro. Zadržaće ga još u Gnjilanu, do kada, ne znam. Policija ga obezbeđuje ispred vrata bolničke sobe - kazao je Slobodan Perić za kosovo-online.com.

Vidno potresen zbog napada na njegovog sina Slobodan Perić strepi za budućnost svoje porodice u Novom Brdu.

- Nisam više siguran u našu budućnost na ovim prostorima nakon napada na Nikolu. Bez ikakvog razloga pretukla su ga tri Albanca dok je vraćao stoku sa ispaše. Nije se 22 godine ovde desio ovakav incident - kaže Slobodan Perić.

Nikola Perić, pretučen Srbin Foto: Kosovo online

Njegov sin je, navodi Perić, napadnut bez ikakvog razloga.

- Dete je čuvalo krave. Imamo sedam krava. Kada je prelazio put stao je BMW, osobe iz auta su ga nešto pitale, on je kazao da ih ne razume. Jedan od njih glavom ga je udario u nos, slomio mu nos. Nastavili su da ga tuku. Sreća što su moj bratanac i brat čuli i potrčali prema njima, inače bi ga na smrt pretukli - kaže Perić.

Otac prebijenog mladića očekuje da policija pronađe napadače jer se na nekoliko pozicija duž puta Novo Brdo-Straža-Gnjilane nalaze nadzorne kamere.

Napadači su, prema rečima Perića, pobegli u nepoznatom pravcu u BMW-u crne boje.

Video: Grupa Albanaca napala srpskog dečaka u Vučitrnu i naneli mu povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    10. avgust 2021 | 16:48

    Znamo da vam je tesko i da zelite da ta tortura napokon prestane ali i sami vidite da medjunarodnu zajednicu to ne zanima a nasoj drzavi su ruke vezane! Neka vam je Bog u pomoci!

  • Зоран

    10. avgust 2021 | 17:14

    Треба да имате оружје и ако напдне пуцај.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA