≫ 

Osumnjičeni za ubistvo Ljubomira krio se u rodnoj kući, Trnićeva žena neutešna: "Svet mi se srušio"

Telo pronađeno dan nakon prijave nestanka, niz tepih koji je virio iz auta slivala se krv

  • 7
Ljubomir Trnić ubijen Foto: Facebook/Ljubomir Trnic

Ljubavnici V. L. (38) i N. K. (26), uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak ubili Ljubomira Trnića (43) iz Sremske Mitrovice.

Da podsetimo, porodica je prijavila nestanak Trnića, a njegovo telo pronađeno je dan kasnije, u petak, zamotano u tepih u gepeku "golfa". Automobil je bio parkiran blizu zgrade N. K., a ona je privedena u subotu. Za V. L, koji je inače rodom iz jednog sela u Mačvi, tragalo se do juče.

- Lisice na ruke stavljene su mu u njegovoj kući u selu Laćarak, u kome se krio. Prilikom hapšenja nije pružao nikakav otpor, mirno je krenuo sa policajcima, jer je očigledno video da nema gde - priča izvor Kurira i dodaje:

- Gde je do ponedeljka bio, kao i da li je imao jatake, niko ne zna. Inače, reč je o čoveku koji ima debeo dosije. Do sada je hapšen zbog krađa i tuča.

Podsetimo, policija je intenzivno tragala za Ljubomirom Trnićem, kada je u petak uveče komšinica prijavila da iz "golfa" viri tepih iz koga se sliva krv.

Utvrđeno je da je reč o nestalom muškarcu, koji je V. L. upoznao dan ranije. V. L. ga je navodno pozvao u stan da nastave da piju, a tu ga je, sumnja se, mučio i tukao. Sumnja se i da je u zlostavljanju učestvovala i devojka.

Osumnjičeni se terete za teško ubistvo, a određen im je pritvor do 48 sati. Inače, Trnić je sahranjen u nedelju na Centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici, a iza sebe je ostavio suprugu i tri ćerkice.

Supruga: Nema više oca moje dece

Supruga Jovana od kako je telo pokojnog Ljubomira nađeno, pričala je da je odmah posumnjala da se desilo nešto loše, jer suprug nije imao običaj da ode i da se ne javlja.

- Nema više moje podrške, nema više oca moje dece. Svet mi se srušio, volim te - napisala je na Fejsbuku supruga.

Video: Snimak ubistva Srbina u Americi: Milanu su dvojica prišla na ulici i pucala u njega iz čista mira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    31. avgust 2021 | 08:57

    Корисник социјалне помоћи ( који болује од дијабетеса) конзумира алкохол испред локалне продавнице а онда са особама које је тек упознао одлази код њих у стан да попију још по једну док његова супруга ради у фирми ! ?

  • Mrki

    31. avgust 2021 | 09:27

    Ali nisi u žalosti ako to ne objavis na fejsu,muka mi je ... !!!

  • maxima

    31. avgust 2021 | 09:23

    Koji je motiv?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA