≫ 

Vulin nakon ubistva u Novom Sadu: Tragamo za počiniocima, biće više policije na ulicama u gradu

Ministar Vulin je istakao da policija intenzivno radi na otkrivanju počinilaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije

  • 12
Aleksandar Vulin policija policijska uprava Novi Sad sastanak Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak u Policijskoj upravi Novi Sad sa načelnicima i rukovodiocima ove policijske uprave. On je istakao da policija intenzivno radi na otkrivanju počinilaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije.

Ministar Vulin razgovarao je sa rukovodstvom novosadske policije i glavnim operativcima koji rade na rasvetljavanju slučaja ubistva i ranjavanja koje se sinoć dogodilo u Novom Sadu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sastanku u Policijskoj upravi Novi Sad prisustvovali su i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    3. septembar 2021 | 12:10

    Nsad je svakako pun policije u zadnje vreme, obicne prolaznike malo_ malo pretresaju i legitimisu. Ne daj Boze da krenes u prodavnicu bez licne karte . Sad ce biti kao u Kabulu.

  • Realno

    3. septembar 2021 | 13:58

    To što policija stoji sa upaljenim autom i rotacijom ceo dan na mostovima, ne znači ništa. Prave cirkus samo.

  • Zoki

    3. septembar 2021 | 13:16

    Nikad vise policije po gradu....a nikad manje komunalaca.....pasa po bulevarima bez povodca i korpe svuda.....deca nam ne smeju napolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA