"Tukao je kao razjareni navijač": Učenik osnovne škole u Sremskoj Mitrovici brutalno prebio tri vršnjaka

Policija je obavestila nadležno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, koje je zatražilo da se obavi razgovor sa svim akterima tog događaja i policijski izveštaj o ovom incidentu, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad

  • 11
Tuca u skoli, vrsnjacko nasilje Foto-ilustracija: Shutterstock

Novi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u Sremskoj Mitrovici, gde je učenik osmog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" pretukao je đake duplo sitnije od sebe. Ceo incident su snimile nadzorne kamere, a reagovala je i policija.

On je u ponedeljak, 4. oktobra, najpre pretukao jednog vršnjaka tokom velikog odmora u poslepodnevnoj smeni ispred prodavnice koja se nalazi u neposrednoj blizini škole. Tu se nasilje nije završilo, piše Kurir.

- Taj mladić, inače visok dva metra, dečaka je tukao ispred prodavnice, što je kamera radnje snimila. Potom je došao u školu i nasrnuo na drugog đaka, duplo sitnijeg od sebe. Svi đaci su se okupili okolo. U tuču se umešao još jedan dečak koji je hteo da ih razdvoji, ali je on postao njegova treća žrtva. To nije ličilo na dečju tuču, on je tukao kao razjareni navijač. Tog trećeg dečaka je dva puta udario u glavu i jednom u vrat - rekao je izvor spomenutog medija i dodao da je jedan od napadnutih dečaka završio u bolnici zbog težine povreda.

Nakon ustanovljenih povreda, upućen je na kućno lečenje.

Batinanje u školi dešavalo se pred nadzornim kamerama, tako da postoji i video zapis tuče.

Ovaj slučaj je policiji prijavila majka jednog od nastradalih maloletnika.

Policija je potom obavestila nadležno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, koje je zatražilo da se obavi razgovor sa svim akterima tog događaja i policijski izveštaj o ovom incidentu, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlocko

    7. oktobar 2021 | 08:20

    I opet, izbaciti ga iz skole, napraviti primer od njega, zabraniti mu skolovanje na teritoriji grada, pa kad mama i tata polude od vozenja po seoskim skolama gde ima puno cistog vazduha sve se samo resi.... A druga deca se zaplase na par godina

  • Sremac

    7. oktobar 2021 | 06:52

    Zna se roditelj šta treba da uradi.

  • Kakav

    7. oktobar 2021 | 08:42

    Popravni dom.U Baljevacke rudnike pa nek se sili nad krampom i kolicima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA