≫ 

Zaboravljeni detalj iz istrage: Odbrana traži da se u dokaze uvrsti slika povrede 2 meseca pre Jelenine smrti

Reč je o materijalnom dokazu iz februara 2016. godine

  • 6
Sudjenje Zoran Marjanovic Foto: Nikola Anđić

Pred Višim sudom u Beogradu danas je odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene, koja se bavila pevanjem i bila učesnica pevačkog takmičenja.

Na početku ročišta sudija je predstavila prethodno dostavljeni podnesak odbrane. Kako je navedeno, podnesen je zahtev da se u dokaze uvrste pozivi optuženog upućeni policiji u danu nestanka, tj. ubistva Jelene Marjanović, zatim video zapis emisije u kojoj je pevačica govorila o porodici, kao i izveštaj o tragovima obuće u blatu. Kao četvrti predlog, bilo je da se izvrši uvid u fotografiju koja svedoči o krvi u automobilu optuženog.

Reč je o fotografiji ubijene Jelene Marjanović, koja je u februaru 2016. godine (ubijena u aprilu te godine) fotografisala povredu ruke i fotografiju poslala sestri.

Na pitanje suda da li se spomenuta fotografija nalazi u posedu optuženog, Zoran Marjanović je odgovorio potvrdno, navodeći i okolnosti u kojima je fotografija nastala.

Kako smo dodatno saznali, reč je o ranije spominjanom dokazu o povredi ruke, nastaloj oko dva meseca pre smrti. Jelena je tada povredila ruku na dizalicu kada je pukla guma na autu. Najpre je fotografisala povređenu, a potom i zamotanu ruku i poslala je sestri. Zbog mrlje krvi u gepeku, odbrana je oglasila odakle to potiče. Navodno postoji i poruka optuženog u kojoj traži da ga supruga sačeka da on reši problem sa gumom.

Podsetimo, suđenje je odloženo nakon što se odbrana usprotivila nastavku pretresa, jer nisu bili obavešteni o dokazima koji su uvršteni po službenoj dužnosti suda.

Nastavak suđenja zakazan je za 11. februar.

Video: Zoran Marjanović stigao u sud na nastavak ročišta za ubistvo Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    21. decembar 2021 | 16:47

    Kakvom manipulacijama se bave advokati odbrane, mrtva usta ne govore!!! Povrede se dešavaju ali na ovaj način da se brani i navodna povreda nastala je od zamene gume pa baš je smešno i naivno. Nađite bolji način za navodnu odbranu.

  • Rv

    21. decembar 2021 | 19:22

    Lazu za pare ovi ih dobro placaju i nikad se ovo nece zavrsiti ?

  • igor

    21. decembar 2021 | 21:30

    90 tih godina bi policija naterala Zokija na priznanje jako brzo, a sad ima veca prava nego haški optuzenici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA