≫ 

Medicinska sestra koja je udarila pešaka na prelazu puštena iz pritvora: Nije videla da je prošla kroz crveno

Tužilaštvo je ukinulo rešenje o zadržavanju jer D. M. nije osuđivana i ima prijavljeno prebivalište u Srbiji

  • 6
Saobraćajna nesreća, udes, poginuo pešak, patika Foto ilustracija: Shutterstock

Medicinska sestra Doma zdravlja Stari Grad D. M. koja je u sredu pobegla sa mesta saobraćajne nesreće na Vračaru u kojoj je svojim automobilom teško povredila pešaka koji je prelazio ulicu na pešačkom prelazu na zeleno svetlo, danas je na saslušanju priznala krivicu.

Policija je ubrzo posle nesreće pregledom sigurnosnih kamera utvrdila njen identitet i uhapsila je, a danas je saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i tom prilikom se branila time da zbog lošeg vremena nije videla pešački prelaz, piše Tanjug.

Nakon saslušanja D. M. je puštena da se brani sa slobode, pošto joj je Tužilaštvo ukinulo rešenje o zadržavanju jer je priznala delo, neosuđivana i ima prijavljeno prebivalište u Srbiji.

Do nesreće je došlo u sredu oko sedam sati ujutru kada je medicinka sestra na raskrsnici Mekenzijeve, Katanićeve i Kursuline ulice prošla kroz crveno svetlo. Nakon toga je prednjom stranom vozila udarila i nabacila na haubu pešaka S. M, koja je zadobila prelom karlice i podlaktice.

Osumnjičena se na današnjem saslušanju branila da je videla uslovno zeleno svetlo na semaforu i da je zbog toga ušla u raskrsnicu. Takođe je navela da zbog loših vremenskih uslova nije videla pešački prelaz, a nastavila je vožnju jer je, kako kaže, žurila na posao.

Na teret joj se stavlja krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Prema prvim analizama, nije bila pijana, ali je u njenom organizmu zabeležena izvesna doza opijata, za koju je ona tvrdila da je od bensedina koji je popila juče ujutru.

Video: Jeziva saobraćajka u Šapcu: Policajka automobilom u punoj brzini udarila devojku na prelazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙉🙉

    30. decembar 2021 | 15:12

    DALI je ovo realno!?????? Mora da je necija iz vrha!!!!

  • Tupo

    30. decembar 2021 | 15:29

    Svasta ima li pravde u ovoj zemlji

  • tea

    30. decembar 2021 | 15:44

    ako nije videla morala je da oseti udarac,i kad ides u rikverc pa udaris zardinjeru osetis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA