≫ 

Direktoru Centra u Gradištu preti 3 godine zatvora: Ima pravo na žalbu, čeka se saslušanje žene i porodice

Živanovićeva supruga pozvala je policiju i rekla da ju je Danijel udario nakon rasprave. Da je tom prilikom napao i njenu majku i brata. Svi su upućeni na lekarski pregled- kaže naš sagovornik blizak istraz

  • 1
Danijel Živanović Foto: Facebook/Danijel Živanović

Direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijel Živanović (37) u naredna tri dana ima pravo da se želi na odluku suda o pritvoru, a očekuje se i saslušanje njegove supruge I. Ž. (28), tašte Z. J. (51) i šuraka I. J. (22), saznaje Telegraf.rs.

Kako je Telegraf.rs prvi i pisao, Živanovića je policiji prijavila supruga zbog nasilja u porodici. Ukoliko se dokaže krivično delo koje mu se stavlja na teret, uhapšenom preti kazna zatvora od tri meseca do tri godine. 

- Ona je rekla da ju je suprug udario nakon rasprave kada je došao sa posla. Da je tom prilikom napao i njenu majku i brata. Svi su upućeni na lekarski pregled - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Međutim, Živanović je sve optužbe odbacio. Tvrdio je da je "malo jače stegao suprugu, da taštu nije tukao, a da se samo rvao sa šurakom".

- On je rekao da mu je supruga pretila da će ga ostaviti i sa bebom otići u Austriju jer se nije prilagodila načinu života u Srbiji - dodaje naš sagovornik.

Kako Telegraf.rs saznaje, oni će narednih dana biti saslušani u Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

- Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, a posle saslušanja osumnjičenog Danijela Živanovića iz Velikog Gradišta zbog krivičnog dela nasilje u porodici odredio je pritvor osumnjičenom zbog okolnosti koje ukazuju da će ukoliko bude na slobodi ometati postupak uticajem na oštećene i svedoke u kratkom vremenskom periodu. Pritvor mu je određen do 30 dana - rečeno je za Telegraf.rs u Tužilaštvu.

Video: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    2. februar 2022 | 13:37

    Ko je ovako "divnog" čoveka izabrao da bude direktor centra za socijalni rad? Koje kompetence ima? Strašno je da jednu takvu ustanovu vodi nasilnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA