≫ 

Određen pritvor policajcima zbog nasilničkog ponašanja na Vračaru: Kolegi polomili lobanju u sred bela dana

Nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i M. V. (44) koji je zadobio tešku telesnu povredu.

  • 1
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Pripadnicima MUP-a  D. S. i M. R., koji su pretukli službenika Interpola M. V. po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva određen je pritvor zbog krivičnog dela nasilničkog ponašanja, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, trojica kolega zajedno su radila u beogradskoj policiji i po svemu sudeći imali su neraščićene račune od ranije.

Kako se vidi na snimku, službenik Interpola se našao u kafiću sa prijateljem, da bi ubrzo naišao muškarac koji se najpre pozdravio sa njima. Svega nekoliko sekundi kasnije, došlo je do obračuna između tog muškarca i M. V.

Kamere su zabeležile da se potom pojavio još jedan čovek koji se sukobio sa službenikom u Interpolu. M. V.  je u odbranu stao prijatelj sa kojim je sedeo, te je nastala opšta tuča naočigled ogromnog broja gostiju lokala i prolaznika.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Video: Bežao po šumama i gorama a potom umalo ubio službenika: Gaženje policajca u njivi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    22. februar 2022 | 16:58

    Šta mislite koliko su glava civila polomili pre ovog događaja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA