≫ 

Kamion skrenuo u suprotnu traku i udario u autobus: Detalji nesreće u kojoj su povređeni vozači i putnici

- Nadamo se da niko nije životno ugrožen - kaže direktor "Bečejprevoza"

  • 1
Bački Jarak, saobraćajna nesreća Foto: Printskrin Tanjug

Prema rečima direktora "Bečejprevoza", Bojana Đurovića, do teškog sudara autobusa i kamiona iranskih tablica na putu Novi Sad-Bački Jarak došlo je nakon što ja kamion prešao u suprotnu traku.

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 7.30 na putu Novi Sad - Bački Jarak, u kojoj su povređene četiri osobe.

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine Hitna pomoć dovezla je 55. godišnju ženu Ð.B sa ogrebotinama i modricama, muškarca D.L. (59) sa povredama oka i abdomena, kao i 72-godišnjeg Š.I. koji je ugruvan, ali bez vidljivih spoljašnjih znakova traume.

Primljen je i pacijent M.P. sa višestrukim povredama glave i leve ruke i potkolenice, kažu u Kliničkom centru Vojvodine i dodaju da se svi trenutno nalaze u Urgentnom centru na daljem praćenju i lečenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Ne znamo da li je u pitanju preticanje ili umor vozača kamiona, to ćemo tek utvrditi. Povređeni su naš vozač autobusa, dva putnika, ali bi trebalo da nisu životno ugroženi - rekao je Đurović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA