≫ 

Dramatičan snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo bivšeg vođe navijača u Obrenovcu: "Pali" u kući i dvorištu

Uhapšeni su I. B. (44) i državljanin Severne Makedonije Š. U. (52)

  • 14

MUP je objavilo dramatičan snimak hapšenja osumnjičenih za pomaganje u ubistvu Branislava Penčića bivšeg vođu navijačke grupe "Head Hunters" FK Partizan.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, rasvetlili su teško ubistvo u Obrenovcu i uhapsili I. B. (44) i državljanina Severne Makedonije Š. U. (52) zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Kako se vidi na snimku, naoružani i maskirani pripadnici Uprave kriminalističke policije hapse dvojicu napolju, dok ovi leže na travi.

Osumnjičeni se terete da su zajedno sa još jednom osobom, koja je identifikovana i za kojom je raspisana međunarodna poternica, 19. marta ove godine, hicima iz vatrenog oružja usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca.

Policija je sve osumnjičene identifikovala ubrzo po izvršenju krivičnog dela i uhapsila Š. U. i I. B, a za trećim osumnjičenim je danas raspisana međunarodna poternica.

Osumnjičenima Š. U. i I. B. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Branislav Penčić, nekadašnji vođa Partizanove navijačke grupe "Hed Hanters", ubijen je u sačekuši u subotu u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred porodične kuće.

Pogođen je sa tri hica, od kojih ga je jedan pogodio direktno u srce. U trenutku ubistva bio je sa suprugom.

Video: Telegraf na mestu ubistva bivšeg vođe navijača Head huntertsa u Obrenovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA