≫ 

Novi snimak i slike auta u kom je poginuo Branko Gogić, a povređen Ljajić: Video pokazuje sav užas tragedije

Vozilo je sleteo s kolovoza i prevrnulo se na krov, a tom prilikom je, podsetimo, Gogić poginuo, a Ljajić je povređen

  • 3

Novi snimak saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros oko 9 sati na autoputu Beograd - Niš kod Ražnja kada je vozilo "škoda superb" kojom je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Rasim Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, pokazuje sav užas ove tragedije.

Vozilo je sleteo s kolovoza i prevrnulo se na krov, a tom prilikom je, podsetimo, Gogić poginuo, a Ljajić je povređen.

Predsednika Socijal demokrtaske partije Srbije zbrinula je medicinska ekipa Doma zdravlja iz ovog mesta i prebacila ga do Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu gde je zadržan na lečenju.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić izjavio je da je Ljajić teško povređen ali da je u stabilnom stanju.

- On je stabilno, dobrog pritiska, svestan je, njegovo stanje za sada ne zahteva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku. Nije životno ugrožen, sve ukazuje da će se oporaviti - rekao je Perišić.

Gogiću nije bilo spasa, i on je preminuo na licu mesta. Iza sebe ostavio dete i suprugu Nadu Gogić, nekadašnju novinarku RTS-a.

Branko Gogić i Rasim Ljajić Foto: otvoreniparlament.rs, Marko Jovanović

Rođen je 15.04.1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 - 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    10. april 2022 | 19:08

    NE BRŽE -OD ŽIVOTA !

  • Rade

    10. april 2022 | 20:30

    Želim brz oporavak g-dinu LJAJIĆU, saučešće porodici nastdadalog. Divni ljudi!

  • 11. april 2022 | 08:14

    Nikada mi nece biti jasno kako poginu kada je ravno svuda samo su se prevrnuli , ovakve nesrece su bizarne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA