Uhapšen ubica sa Ibarske: Poginuo vlasnik pečenjere, vozač ga brutalno udarao

Ubijeni Z. J. bio je vlasnik lokalne pečenjere

  • 17
Stepojevac saobraćajna nesreća Foto-ilustracija: Shutterstock, Google Maps

Večeras na Ibarskoj magistrali u Stepojevcu stradao je Z.J. (63). Kako saznajemo, na njega je naleteo automobilom M.N. (22) koji je uhapšen.

Prema našim saznanjima, nesrećni čovek pokušao je da pređe ulicu i tom prilikom posvađao se s vozačem. M.N. je zatim izašao iz kola i udario ga dva puta pesnicom. Z. J. je pao i glavom udario u pločnik.

Vozač je potom pobegao ali ga je policija uhapsila za nekoliko minuta na osnovu snimka kamere, a i svedoci su dali opis kola i registraciju.

Ubijeni Z. J. bio je vlasnik lokalne pečenjere, dok je uhapšeni mladić iz Lazarevca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    10. jul 2022 | 22:16

    Mali sad ćeš videti koliko te košta minut neznanja, ti bi ga vratio da možeš nisi ti mangup sa pedigreom, nego seljacic iz Lazarevca, stavio bi te ja na jedno 40 godina pa ako dozivis da vidiš gde ti je život prošao, ovaj čovek to nije zaslužio a i nešto je proživeo, a ti istrule na robiju tako ti i treba..

  • Pavle

    10. jul 2022 | 22:19

    Doživotna robija

  • Jasna

    10. jul 2022 | 22:36

    Zalosno kakva nam je omladina. Sve bahato i bezobrazno, kao da je ceo svet njihov, bez imalo postovanja prema starijima i uopste. Samo sto vecu kaznu da dobije,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA