≫ 

Serija samoubistava u Leskovcu i Lebanu u poslednjih mesec i po dana: Umirali uglavnom mlađi ljudi

Svemu tome prethodila je porodična tragedija u Velikom Trnjanu kod Leskovca kada je žena, kako se pretpostavlja, izvršila samoubistvo, a njen suprug pronađen zacementiran u zazidanom buretu

  • 4
Pad sa zgrade, samoubistvo, ulica, skok Foto: Profimedia

Od 9. juna ove godine do danas, na području Lebana i Leskovca dogodila su se četiri samoubistva i to su učinili uglavnom mlađi ljudi, što se do sada ne pamti u ovom kraju, prenosi Jugmedia.

Tog kobnog 9. juna mlada devojka izvšila je samoubistvo vešanjem. Dva do tri dana iza te tragedije u istom mestu takođe se obesila starija žena.

Minule subote u Leskovcu je muškarac, star oko 40 godina, skočio sa trećeg sprata i na mestu ostao mrtav. Juče je izvršila samoubistvo devojka, takođe iz Lebana.

A svemu tome prethodila je porodična tragedija u Velikom Trnjanu kod Leskovca kada je žena, kako se pretpostavlja, izvršila smaoubistvo, a njen suprug pronađen zacementiran u zazidanom buretu.

Uprkos godišnjim odmorima, policija i tužilaštva imaju pune ruke posla jer se u ovom periodu beleži i jedan slučaj pokušaja ubistva.

Inače, toksikološki i obdukicioni nalazi, kako saznaje Jugmedia, još nisu stigli za pokojne supružnike iz Velikog Trnjana.

Video: Tragedija na Novom Beogradu: Devojka skočila sa zgrade, telo leži u parku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VA

    18. jul 2022 | 20:31

    Po zakonu prirode ne mogu sve jedinke da prežive i selekcijom ostaju samo one koje su sposobne za život.

  • LE

    18. jul 2022 | 20:21

    To je njihova odluka i dobrovoljno uradili jer imaju pravo.

  • Ivan

    18. jul 2022 | 21:11

    Ja sam iz lebane ovo je tek pocetak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA