≫ 

Pre tačno 8 godina Darko Kostić je počinio brutalan zločin u Beogradu: Ivanu silovao, davio, pa ubio motikom

 ≫ 

Zločin je otkriven tek nakon što je Kristina Kovačević (22) prijavila da je silovana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jeca

    31. jul 2022 | 15:41

    Sad ga pustite jos jednom da ubije jos nekog.Nas zakon je uzas,nemam reci!

  • Shampita

    31. jul 2022 | 10:09

    Ovo je slika naseg drustva-nase porodice, naseg pravosudja, socijalnih sluzbi....Ovo dete je raslo u disfunkcionalnoj porodici cim je bezala od kuce i sa 14 god se alkoholisala. Da je dete oduzeto roditeljima od strane socijalnih sluzbi i smesteno u dom sada bi bila ziva i zdrava devojka. Da je pravosudje radilo svoj posao ovaj monstrum bi se nasao davno pre zlocina zatvoren, premda je okarakterisan kao sociopata i psihopata onda je trebalo, ukoliko psihijatri procene, da ostatak svog zivota provede na psihijatriji, lececi se ali ne u ustanovi bolnickog tipa vec u dusevnoj bolnici zatvorenog tipa koja je predvidjena za lecenje onih koji su pocinili krvna i druga teska nedela. Dakle trebalo je da ostane kao ubica, silovatelj povratnik u tom slucaju zatvoren do kraja zivota zato sto je pretnja za drustvo. U slucaju da mu takvo lecenje nije bilo potrebno procenom lekara trebalo je da zbog prethodnih krivicnih dela ostatak zivota provede u zatvoru a ne da bude pustan posle svakog zgocina nakon 2-3 god robije, pogotovu jel je ponavljao svoja zlodela. Dakle ceo sistem je po hiljaditi put zakazao pa se dovodi u pitanje postojanje i funkcionisanje istog.

  • Mladen

    31. jul 2022 | 09:27

    Ivanina porodica je očigledno totalno disfunkcionalna čim su prijavili njen nestanak tek poslije 11 dana i jos pokusali na suđenju da izvuku materijalnu korist. A ona je tražila nekog iskrenog prijatelja na društvenim mrežama, to joj je bio svojevrsni pokušaj bjekstva iz tako nezdrave sredine. Na žalost umjesto prijatelja, našla je predatora i ubicu. Ivana nije zaslužila smrt od ruku nemilosrdnog ubice niti je takva porodica zaslužila da ima Ivanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA