Tukli čoveka, pa mu ukrali novac i mobilni: Uhapšen muškarac u Pančevu, za drugim se traga

OJT Pančevo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv P. K. i M. M. i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu da istima odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke i ponovili krivično delo, a prema M. M. i jer se nalazi u bekstvu

  • 0
Tuča, ilustracija Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo P. K., dok se M. M. nalazi u bekstvu i za istim se intezivno traga zbog toga sto su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu.

Oni su 7. aprila 2022. godine u Starčevu uz upotrebu sile prema oštećenom Z. B., kada su mu rukama zadavali udarce u predelu glave i tela, oduzeli veću sumu novca i mobilni telefon, a potom pobegli u nepoznatom pravcu.

OJT Pančevo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv P. K. i M. M. i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu da istima odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke i ponovili krivično delo, a prema M. M. i jer se nalazi u bekstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA