≫ 

Tuga: Preminuo dečak povređen u udesu u Vlasotincu

Lekari niškog Univerzitetskog kliničkog centra četiri dana su se borili za njegov život

  • 6
Dete, bicikl, auto, nesreća, Vlasotince, hitna pomoć Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Daniel Chetroni / Alamy / Alamy / Profimedia

Sedmogodišnji dečak iz Vlasotinca, koji je zadobio teške povrede glave u nesreći u Vlasotincu, preminuo je sinoć oko 23 sata, saznaje Telegraf.

Lekari niškog Univerzitetskog kliničkog centra četiri dana su se borili za njegov život, ali nažalost nisu uspeli da ga spasu.

Kako je dečak bio povređen i dalje se ne zna. Po jednoj verziji, udario ga je beli džip koji se udaljio sa mesta nesreće, po drugoj, mališan je biciklom najpre udario u kamaru drva, koja ga je odbacila na vozilo.

U leskovačkoj policiji rekli su da su oni svoj deo posla uradili te da je na potezu Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu.

- Tužilaštvo će u daljem postupku utvrđivati sve činjenice ovog događaja. Sve što se tiče policije je odrađeno i tužilaštvo je naložilo da se celokupni spisi dostave njima, oni će odlučivati o daljim dokaznim radnjama u ovom slučaju – saopštila je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Do nesreće u Vlasotincu došlo je 13. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    17. septembar 2022 | 10:05

    Tako bih volela da jednom prvo što pročitam,bude samo DOBRO JUTRO. Šta da se komentariše. Čuvajte decu. Tuga,šta drugo

  • Marina

    17. septembar 2022 | 09:58

    🙏🙏🙏😥😥😥

  • Igor

    17. septembar 2022 | 10:48

    Tuga...najiskrenije saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA