"Brate moj, želim što pre da dođem kod tebe": Sestra nastradalog trubača objavila potresnu poruku

- Šta će mi ovaj život bez tebe anđele moj, srce moje, bre, dušo. Nije trebalo ovako bog da nas rastavi, stoji u objavi sestre poginulog iz Vladičinog Hana

  • 1
Stanislav Antić, Dalibor Milošević, Nastradali trubači, Niš, Vladičin Han, sudar, nesreća Foto: Privatna arhiva

Sestra trubača Stanislava Antića (21) iz Vladičinog Hana koji je juče poginuo sa bratom od tetke, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograd-Niš, objavom na društvenim mrežama oprostila se od njega.

Njene reči kidaju dušu i srce.

- Stanislave, bre, snago moja, dušo moja, moja silo, gde ode, gde me ostavi. Jednog sam te imala, bog mi te uzeo. Zašto nas bog razdvoji, šta si mu skrivio. Zašto baš tebe bre, naivno dete, najbolju dušu, iskrenu, čistu. Nikome ništa nisi pomislio loše. Šta je bog hteo od tebe. Šta si bre proživeo dušo moja, silo moja, snago moja, mnogo mi mlad ode, bre. Ne mogu da zamislim da te nemam više. Ne mogu bez tebe da živim Stanislave. Tvoja sestrica te voli najviše na svetu, ti si mi sve u životu, ostaćeš mi zauvek duboko u srcu i duši, lepotane moj. Stanislave, zauvek će te voleti tvoja sestrica. Što pre da dođem kod tebe ,da budemo zajedno. Šta će mi ovaj život bez tebe anđele moj, srce moje, bre, dušo. Nije trebalo ovako bog da nas rastavi - napisala je između ostalog njegova sestra A. A.

Nesreca Niš, Aleksinac, trubači Vladičin Han Foto: MUP

Muzičari iz Vladičinog Hana Dalibor Milošević (34) i Stanislav Antić su poginuli, dok je troje njihovih prijatelja povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 4.40 sati na autoputu Beograd – Niš kod izlaza za Aleksinačke Rudnike.

Nesreca Niš, Aleksinac, trubači Vladičin Han Foto: MUP

Petorica muzičara vraćala su se sa svirke iz Vojvodine, da bi iz još nepoznatih razloga na deonici puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom, prešli na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarili sa kamionom grčkih tablica.

Nesreća se dogodila juče oko 4 sata ujutru.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    20. septembar 2022 | 16:02

    Saucesce porodici morao Sam da odreagujem na ovu vest jer ne mogu pojedine da razumem zasto krivicu svaljuju na Boga sta je Bog uradio ili kako mozes da bude siguran da ti Bog zeli zlo treba da vas je stid da pred bogom bilo sta ruzno pricate tako kad bi znali adam i Eva da priznaju svoju krivicu ovo danas sto nam se desava nebi bilo sotonu niko ne krivi jer ste daleko od istine Bog je ljubav A sotona je lazov i ubica a vi pojedini odma boga napadate pokajte se dok jos nije kasno jer dolazag gospoda boga je jako blizu nikad ne znate kad ces da stanes pred gospodom koji ce da ti sudi pokajte se dok jos ima vreme milosti neka vas Bog blagoslovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA