"Brate moj, želim što pre da dođem kod tebe": Sestra nastradalog trubača objavila potresnu poruku

- Šta će mi ovaj život bez tebe anđele moj, srce moje, bre, dušo. Nije trebalo ovako bog da nas rastavi, stoji u objavi sestre poginulog iz Vladičinog Hana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Auu

    20. septembar 2022 | 16:02

    Saucesce porodici morao Sam da odreagujem na ovu vest jer ne mogu pojedine da razumem zasto krivicu svaljuju na Boga sta je Bog uradio ili kako mozes da bude siguran da ti Bog zeli zlo treba da vas je stid da pred bogom bilo sta ruzno pricate tako kad bi znali adam i Eva da priznaju svoju krivicu ovo danas sto nam se desava nebi bilo sotonu niko ne krivi jer ste daleko od istine Bog je ljubav A sotona je lazov i ubica a vi pojedini odma boga napadate pokajte se dok jos nije kasno jer dolazag gospoda boga je jako blizu nikad ne znate kad ces da stanes pred gospodom koji ce da ti sudi pokajte se dok jos ima vreme milosti neka vas Bog blagoslovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA