≫ 

Majka iz pakla zbog očuha Zorana mučki je tukla ćerku (3): Optužen za nasilje u porodici

Protiv Zorana je podignuta optužnica zbog nasilja u porodici

  • 5
Zoran F, Grocka, Slavica Đilas, Nasilje nad detetom, Begaljica Foto: Nikola Tomić, Facebook

Protiv Zorana F. (50) čije se ime čuje na jezivom snimku prebijanja devojčice (3) u septembru mesecu podignuta je optužnica zbog nasilja u porodici koje je izvršio nad Lidijom Đilas, svojom vanbračnom suprugom, inače bakom pretučenog deteta. 

Zoran je uhapšen u avgustu mesecu nakon što je pretukao i vređao Lidiju sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici u Somboru. Takođe, on je tada prekršio meru zabrane prilaska koja mu je dva meseca ranije određena isto zbog nasilja u porodici.

- Nasilje je otkriveno kada je Slavica Đilas, inače Lidijina ćerka pozvala policiju tokom jednog od iživljavanja Zorana nad Lidijom i ostavila podignutu vezu kako bi policija čula šta se događa i prijavila nasilje - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem i dodaje da je tokom istrage utvrđeno da je imao smanjenu uračunljivost u trenutku izvršenja krivičnog dela.

Prema informacijama koje posedujemo, to nije bio prvi put da je nasilje koje je Zoran počinio nad Lidijom prijavljeno. Prema informacijama koje posedujemo, on je i ranije zlostavljao Lidiju zbog čega je imao meru zabrane prilaska, ali je nju kršio.

Njemu je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru određen pritvor u kojem se nalazi od avgusta, a kako saznaje "Blic" on je višestruki povratnik.

Kako za "Blic" navode u OJT Sombor optužni akt je podnet zbog događaja koji se odnose na vremenski period od 2019 godine do 17.08. 2022. godine, kada je prijavljeno nasilje u porodici od strane Slavice, Lidijine ćerke.

Pritvor

Po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova odredilo zadržavanje do 48 sati Slavici Đ. (27) iz Begaljice zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Slavica Đ. je lišena slobode nakon potrage koja je za njom bila raspisana.

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

(Telegraf.rs. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koko

    27. oktobar 2022 | 16:37

    Jednostavno. Luda porodica, decu ne vraćati.

  • Jelena CH

    27. oktobar 2022 | 16:14

    Koji ludaci majko mila 😱Jadna za deca😣

  • Samo kažem

    27. oktobar 2022 | 17:45

    Ja da sam neka vlast, samo deca u ovom slučaju bi ostala na slobodi... I svaku kockarnicu , kladionicu i kazino bih pretvorila u zatvor ili ludnicu. To nam treba, kocka nam ne treba. Ionako su kladionice i kazina blizu škola, što ne bi smeli, blizu jedni drugih što takođe ne bi smeli... Tako da ... Zatvori i ludnice nama trebaju, a ne kafane i kazina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA