≫ 

"Auto je išao levo, desno, kasno sam ga video": Vozač pod čiji kamion je podleteo "citroen" Miodraga Ješića

Vozač koji je u stanju šoka rekao je policiji da je automobil primetio kasno i da je išao levo-desno

  • 3

Sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je stradao Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener FK Partizan, na putu Ruma-Jarak tako što je podleteo pod teretnjak, odšlepan je njegov smrksan auto, a sa mesta tragedije odvežen je i kamion.

Kako saznajemo, vozač kamiona koji je lakše povređen policiji je rekao da "nije mogao da izbegne automobil "citroen" koji je podleteo pod teretnjak.

- Vozač koji je u stanju šoka rekao je policiji da je automobil primetio kasno i da je išao levo-desno. On je podvrgnut alkotestiranju. Istraga je u toku- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kod kružnog toka na putu za Šabac, samo tri kilometra od mesta gde se dogodila stravična nesreća u kojoj je stradao Miodrag Ješić, policija je blokirala prolaz. Njegovo vozilo, kako nezvanično saznajemo, odneli su u Rumu. Na mestu gde se nesreća dogodila sada je sve raščišćeno.

Video: In memoriam: Miodrag Ješić 1958 - 2022

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    8. decembar 2022 | 17:27

    Treba uvesti zakon da se svakom izazivaču nesreće uzme telefon na veštačenje. Posebno kamiondžije i vozači dostavnih vozila,ali i svim ostalim.

  • Igor

    8. decembar 2022 | 18:00

    Danas su ti kola od plastike treba razumeti to..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA