≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je poljski MMA borac Brajan koji je izboden u stomak u centru Beograda: Hospitalizovan u teškom stanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Traga se za počiniocima

  • 29
Brajan Przisivek Foto: Instagram

Brajan K. P. (23) i Mikolaj A. (20), kako je Telegraf prvi objavio, izbodeni su noćas u centru Beograda dva dana nakon borbe na prvenstvu u "Areni".

Brajan K. P. je uboden u desnu stranu stomaka i prema nezvaničnim informacijama, bore mu se za život. Mikolaj je stabilno i hospitalizovan je sa ubodnom ranom u desnu butinu.

Oni su, prema našim informacijama, navodno sedeli u parku na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice, a zatim došli do stepenica u Nemanjinoj ispred broja 4, gde im je prišla grupa 4, 5 NN lica i počela da se tuče sa njima.

Traga se za počiniocima.

Oglasili se iz MMA saveza

Ovim povodom kontaktirali smo MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u "Areni".

"Nemamo nikakav komentar za incident obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. Takmičari su dobro prema informacijama koje imamo", rekli su.

Video: Dva Albanca izbola srpskog mladića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    15. februar 2023 | 14:25

    Šta radi policija,šta radi ŽANDARMERIJA ? Žandari i interventna glume KRIMINALCE,voze se dzipovima po gradu i uglavnom legitimišu pošten svet,zaustavljaju ljude koji idu ili se vracaju s posla.Pun je grad klošara i narkomana koji tumaraju nocima,dok klošari naoružani noževima napadaju ljude po prestonici,ŽANDARI GLUME MAFIJAŠE I SPOPADAJU POŠTEN SVET!!! Dokle više da placamo KRIMOSE SA ZNACKOM !!! IZVINJAVAM SE UNAPRED POŠTENIM LJUDIMA KOJI RADE U POLICIJI,ALI MORAM DA PRIMETIM DA JE VIŠE OVIH LOŠIH !!!

  • Vratiće se rode

    15. februar 2023 | 14:09

    Sramota za sve nas u Srbiji, a pričamo kako smo gostoprimljiva zemlja…

  • Nemanja

    15. februar 2023 | 14:51

    Čim ovaj ima nož kod sebe, imao je nameru da ga nad nekim upotrebi, davno policija ne radi svoj posao, razni ludaci šetaju ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA