≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo kako je pronađen otac devojčice (8): Sakrio se, ali ga je odao jedan uređaj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potraga trajala 4 dana

  • 11
Uroš Pašajlić, nasilje u porodici Foto: MUP, Nikola Tomić, Shutterstock

Uroš Pašajlić (38), koji je uhapšen juče na Karaburmi zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, lociran je pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

"Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica m0bilnog telefona", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Uroš Pašajlić Foto: Ustupljena fotografija

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Uroš Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Sve što znamo o slučaju "devojčice iz kade" sa Zvezdare

Osmogodišnja devojčica koja je pronađena u stanu na Zvezdari u teškom stanju koje je posledica dugog zanemarivanja. "Telegraf.rs" objavljuje sve detalje o jezivom slučaju kakav Srbija ne pamti.

Slučaj je otkriven kada je Ivana L. sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i supruga Uroša Pašajlića prijavila policiji.


Ona je tada rekla i da Pašajlić duže vreme svoju ćerku drži kao roba, a policija je dete pronašla u teškom stanju. "Otac iz pakla" uhapšen je danas u iznajmljenom stanu na Karaburmi.

Dete jedva bilo živo

- Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga - rekao je za Telegraf.rs sagovornih iz istrage.

Pašajlićeva supruga se u policiji pojavila sa razbijenim nosem i podlivom ispod oka.

- Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je ustanu devojčica koja ima osam godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatekla stražan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao - dodaje.

Supruga je izjavila da je prelom nosa zadobila tako što ju je Uroš udario glavom u nos, a ostatak pročitajte OVDE.

Video: Dete nije htelo da spava vaspitačica joj sela na glavu: Snimak monstruoznog smirivanja u vrtiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    29. mart 2023 | 11:57

    Obzirom da vec par dana pratim ovu vest namece se jedan zakljucak- ne treba ovaj slucaj nazvati "slucaj devojcice iz kade" i tom uzasnom detalju dati na znacaju, jer ce ta devojcica odrasti i ne treba se tako etiketirati, nego nazvati pravim imenom " slucaj ogromnog- neprocenjivog propusta centra za socijalni rad", jer akcenat treba biti na tome.

  • Lidija

    29. mart 2023 | 11:40

    Dobro je da su ga našli 🙄. I sada će robijati, u toplom zatvorenom prostoru, tri obroka dnevno, gledanje tv... Dokle će se izdvajati od gradjana za robijaše? Kakva robija, to samo SMRTNA KAZNA MOŽE da dovede haos u zemlji. Rešenje za takve ne postoji drugo

  • Aki

    29. mart 2023 | 11:10

    Ovaj ce maksimalno biti 2 godine osudjen. Pazite sta sam vam rekao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA