≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za 10 dana dva stravična zločina u Srbiji: Rus hirurg ubio sina i ženu, policajac presudio detetu, pa sebi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvi stravičan zločin dogodio se u Pančevu, a drugi na Banovom brdu

  • 1
Hronika Pančevo Rus ubio porodicu Foto-kolaž: Mateja Beljan, Instagram

U roku od 10 dana Srbiju su potresle dve velike tragedije u kojima su očevi presudili svojim sinovima starim 9 godina. Prvi stravičan zločin dogodio se u Pančevu, državljanin Rusije G.A.B. (51) ugušio je jorganom sina G.A.A. (9) i suprugu G.O.B. (50) ubio nožem, pa se obesio, a drugi slučaj otkriven je sinoć na Banovom brdu.

Nađena tela policajca i njegovog sina, pored oproštajno pismo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su sinoć u stanu na Banovom brdu beživotna tela policijskog službenika D. J. (42) i njegovog devetogodišnjeg sina.

U stanu je pronađeno oproštajno pismo, kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

Udavio sina, suprugu posekao po vratu, pa se obesio

Ruski državljanin G.A.B. (51) ugušio je sina G.A.A. (9) i suprugu G.O.B. (50), pa se obesio u stanu u Pančevu, a "klupko" je počelo da se odmotava kada je na grupu na Telegramu, stigla poruka njihove ćerke u kojoj moli da joj neko otkrije gde su joj mama, tata i brat.

Kako je tekao razgovor u grupi pogledajte OVDE.

Inače, tela majke (50) i sina (9) nađena su u odvojenim sobama u krevetima u stanu u Pančevu nekoliko minuta nakon ponoći.


Istraga je utvrdila da se muškarac nakon dvostrukog zločina obesio u istom stanu.

- Prvi rezultati istrage govore da je Rus sina ugušio najverovatnije jorganom, a ženu po vratu isekao nožem. Nakon dvostrukog ubistva on je presudio sebi. Istraga će utvrditi šta je motiv - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako smo saznali, porodica se iz Rusije doselila prošle godine. Sa njima je do pre nekoliko dana živeo i sin ubijene iz prvog braka koji je mobilisan.

Iz ove porodice nije bilo prijava za narušavanje javnog reda i mira. Niko od komšija nije primetio da se događa nešto čudno.

- On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevo kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani... Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu - kaže jedan od komšija, koji dodaje da je "krvi bilo u celom stanu".

(Telegraf.rs)

Video: Dve devojčice tokom protesta prišle i čvrsto zagrlile uplakanu majku devojčice koju je ubio otac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA