≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je jedan od osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu: Nikolu našli pored kola, Miloša krvavog kod kafića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni O. R. je nedavno izašao iz zatvora u kojem je ležao jer je prevozio migrante

  • 11
Osumnjiceni za ubistvo u Futogu, Dušan Drljača, Ognjen Radić Foto: Facebook

Policija u Novom Sadu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) I B. G. (26) osumnjičene za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je Nikola Š. (19) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjen Miloš M. (20) kasnije preminuo u bolnici, a prema našim informacijama jedan od dvojice ubijenih je pokušao da pobegne i njega su kasnije pronašli kod kafića.

"O. R. je inače nedavno izašao iz zatvora u kojem je ležao jer je prevozio migrante. Inače, Miloš. M. je pokušao da pobegne i on je nađen malo dalje od mesta pucnjave, tačnije, kod jednog kafića, a Nikola Š. je pronađen odmah pored kola", rečeno nam je iz istrage.

Podetimo, Miloš M. (20) je ranjen u glavu, prevezen u KC Vojvodina, potom podlegao povredama, a Nikola Š. (19) je ubijen na licu mesta, gde je Hitna pomoć mogla samo da koonstatuje smrt.

na mladiće je pucano iz automobila, u noći između četvrtka i petka, oko ponoći.

Svi osumnjičeni su zadržani do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte snimak hapšenje za ubistvo u Zemunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile od Stalaća

    25. avgust 2023 | 09:56

    Kada neko sa 21 godinom odluči da bude ubica i da ceo život provede u zatvoru.Ne mogu da kažem da se nismo ovakvih slučajeva nagledali devedesetih, skoro svakodnevno, ali očigledno sa uzorima kakav je Kristijan,Zvezdan i ostala izanđana "elita" namrštenih praznoglavaca koje neki mediji ozbiljno promovišu, teško da možemo da se nadamo boljem.

  • Brano

    25. avgust 2023 | 10:01

    Srbijo, moras menjati krivicni zakon i to pod hitno, ili ce ti deca bezati iz zemlje ili ce ti deca otici pod zemlju. Ili jedno ili drugo, Pa ti vidi. Dok god ti je zakon pogotovo za ubistva i za drogu izuzetno blag za ova ne-dela,odose ti deca, a vreme iztice. Koje je ovo ubistva po redu od 4. Maja do danas ???

  • Ds

    25. avgust 2023 | 10:05

    Umesto da nas drzava naoruza da se mozemo braniti sami ona nam oduzima oruzje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA