≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teško nasilje u Bariču: Majka i otac zajedno tukli ćerku (7) po glavi i telu, uhapšeni oboje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete je preuzeo centar za socijalni rad Go Obrenovac

  • 24
Policija Tutin samoubistvo Foto: Rina

Otac D.S. (44) i majka I.M. (31) iz Bariča privedeni su od strane policije u Obrenovcu i Osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da su pretukli svoju ćerku (7).

Napisana im je prijava za nasilje u porodici i određeno zadržavanje do 48 sati.

Prema našim infromacijama, udarali su je u glavu i telo.

Lekarska pomoć detetu je ukazana na Institutu za majku i dete gde su konstatovane povrede lica kao Lake telesne povrede.

Dete je preuzeo centar za socijalni rad Go Obrenovac.

(Telegraf.rs)

Video: Kako prijaviti nasilje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    5. septembar 2023 | 19:10

    Zašto ne napišete šta je dete uradilo? Tek onda mogu da iznesem svoje vidjenje. Znate li vi što pljujete roditelje da se danas deca sa 7 godina drogiraju, puše cigare, kradu...? Zamislite jednog NORMALNOG roditelja da sazna da mu dete nešto ukralo od komšije. Šta bi trebao da uradi? Šta bi ste vi uradili? Pa ja bi mog oplavio da mu nikad više u životu ne padne na pamet. Preterano?! E pa zato što tako razmišljate društvo nam je otišlo u ..... a deca iz generacije u generaciju sve gora. Prosvetni radnici ne smeju da pisnu, roditelji ne smeju da povise ton, decu vaspitavaju ulice i dokle mislite da će da doguramo?! Mene otac kad pogleda namršteno ja bre odma znam šta sam uradio i šta će se desiti ako ponovi. Čik majčin sine ponovi. Ja ne dozvoljavam i nikad neću dozvoliti da mi dete vaspitava televizija, telefoni a pogotovo ulica. Ili će biti kako ja kažem ili džada. Dok je kod mene biće častan, dobro vaspitan, kulturan, pošten a ako mu se ne svidja široko mu polje. Mene je moj tako vaspitavao i zahvalan sam mu na tome.

  • SVM

    5. septembar 2023 | 17:33

    Šta je to moglo da uradi dete od sedam godina da ga oba roditelja tuku? Ali stvarno. Šta god da je,što je mnogo,mnogo je

  • Febo

    5. septembar 2023 | 18:25

    Kolko su puta mene tukli otac i majka zajedno(a I pojedinacno) kad sam bio mali, sva sreca pa tada nije postojao ovaj zakon(u kraju, a I sire, nije bilo deteta da ga roditelji nisu peglali, I hvala Bogu ne znam da je neko od nas postao masovni ubica, manijak I sl.)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA