≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan pretukao ženu u sedmom mesecu trudnoće: Od nasilnika pobegla u njivu nadomak Beograda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasilnik je imao dva promila alkohola u krvi

  • 15
Ispovest ćerke nasilnika, nasilje nad zenama Foto: Shutterstock

Beogradska policija uhapsila je Z.B. (43) zbog sumnje da je sinoć napao i pretukao ženu koja je u sedmom mesecu trudnoće, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, nasilnik je imao dva promila alkohola u krvi.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, nije zadobila teže povrede.

Ona je nakon batina pobegla iz kuće u obližnju njivu i pozvala policiju.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    18. septembar 2023 | 13:26

    Ovoga na robiju, niko od normalnih muškaraca ovo ne podržava. Niko. Čitam da dete nije njegovo - i da je tako, lepo se raziđete i svako sa svojim životom dalje. I da te je prevarila, isto, samo odeš. Ma koliko da je teško. Međutim razumem drugu temu jer sam sam žrtva iste, drugo dete koje je rođeno u braku nije moje. Jel znate kako izgleda raspad porodice? Jel znate da će sistem da se udruži da vas kao muškarca "ubedi" da je to, eto, dešava se, ali dete se vezalo, ne zna za drugog oca, bolje ja nego taj neki drugi koga je briga, ljudi čekaju na usvajanje pa se više ta deca vole nego rođena ... Još ispade da sam ja kriv jer je žena bila nezadovoljna, pa je, eto, "pogrešila malo"!? Naravno da smo se razišli, ali dok traje proces razrešenja, JA sam morao da napustim svoj stan, JA moram da plaćam alimentaciju za oba deteta, JA sam taj kome se pakuje (neuspešno) da sam loš, nasilan, da želim da se ubijem (!?) da sam ovakav onakav... teško mi je ovo i da pišem, da ne otkrijem previše, jer neko od poznanika možda pročita pa prepozna, imam mesecima strpljenje nindža-mastera pa se desi da čovek pukne, vrišti, popije, boli izdaja kao užaren nož a još više nemoć i pokušaji da se to relativizuje. Ne dao Bog nikom, treba gurati inicijativu da se radi DNK odmah prilikom porođaja, ali godinama razna ženska udruženja to sputavaju. E to licemerstvo je sto puta gore žensko nasilje na koje svi namerno žmure!

  • Lavica

    18. septembar 2023 | 13:10

    Kad se procitaju komentari jasno zasto se nasilje desava. Nasilnici se podrzavaju, zrtva postaje krivac. Ni u jednom komentaru se ne osudjuje nasilje, niko se ne pita kako je ta zena jos pri tom i u drugom stanju. Na zalost iz primitivzma dragi moji Srbi necete nikada izaci.

  • Duska

    18. septembar 2023 | 14:21

    Nemoqu da verujem, pojedini komentari uzass, dali se neko zapitao koliko jadna zena dobila stres samim tim i beba, koja sve prezivljava...Podrska za trudnicu i nek skota nasilnika ostavi za sva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA