≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Upomoć, jedan je pao mrtav sigurno": Lelek bake dečaka (13) osumnjičenog za ubistvo vršnjaka u Niškoj banji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moj svekar je jutros video babu od dečaka koji je ubio ovog malog da je izašla na štakama i tražila pomoć, vikala, "jedan je pao mrtav sigurno"

  • 1

U kući u Niškoj banji ubijen je dečak A. S. (13) koji je nađen mrtav u improvizovanoj teretani na tavanu, a kako javlja naš reporter sa lica mesta, prva komšinica otkrila je detalje ovog užasa.

"Srce mi je stalo kad sam čula. Poznajem dečaka iz komšiluka, njih dvojica su drugovi. Moj svekar je jutros video babu od dečaka koji je ubio ovog malog da je izašla na štakama i tražila pomoć, vikala, "jedan je pao mrtav sigurno", rekla je Hanuma Kamberović.

Nezvanično, M.M. (13) je nakon ubistva izašao napolje na ulicu gde se srušio.

On je primljen u bolnicu u Nišu.

Policija je našla krvavi nož.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, A.S. je imao povrede na glavi i posekotinu na vratu.

Tužilac je naredio obdukciju tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    5. oktobar 2023 | 16:31

    Dok se mediji utrkuju da deci serviraju modele tipa Karleuše, Kristijana, kreatore ulične opozicije i ostalih nasilnika, deci ne ostaje drugo nego da u njima vide idole. Žalosno je kad jidimo da roditelji na uličnim demonstracijama u prvi plan postavljaju svoju decu. Mediji su prepuni golo**zih kafanskih pevaljki (čitaj Jovana Jeremić, Karleuša i ...), kriminalaca, prodavalaca droge... Roditelji, uglavnom zbrinuti od penzionera roditelja, nemaju vremena za decu. I sada su svi krivi sem porodica koje ne vide šta im rade deca. Kad dete u školi dobije slabu ocenu kriv je nastavnik, nikako moje prepametno i predobro dete. Hajdemo da malo zaboravimo na globalizam i da se vratimo porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA