≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (11) ispala iz kombija kojim je putovala u školu: Jeziva nesreća kod Šapca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač kombija je ostao priseban da dete uzme u naručje i preveze u hitnu službu odakle je transportovana u šabačku bolnicu

  • 2
Dete, bolnica Foto: Shutterstock

Devojčica Ž. A. (11) iz Kaone, kod Vladimiraca juče je teško povređena kada je ispala iz kombija kojim je putovala u školu, saznaje Telegraf.rs.

- Vrata na kombiju su ostala otvorena i devojčica je ispala na put. Zadobila je povrede glave i ležala je bez svesti. Vozač kombija je ostao priseban da dete uzme u naručje i preveze u hitnu službu odakle je transportovana u šabačku bolnicu - naveo je naš izvor.

Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici policije i dežurni javni tužilac, a protiv vozača D.M. biće podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    27. oktobar 2023 | 18:18

    Ne treba vozaču krivična prijava nego prevozniku koji zna kakva su mu vozila na terenu, upoznata od strane vozača, aline mare za to jer su im popravke trošak a dobro naplate karte a pri tom polovina stoji, tako je isto i kod nas u Raški, čujem vozače kako viču da neće da voze neispravne autobuse, ali, ali...... Privatnik je to ili ćeš da radiš ili da ideš kući

  • Vodolijax

    27. oktobar 2023 | 18:58

    Ne baš pametno uzimati u naručje......srećom kičma i vrat nisu bili ugroženi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA