Vreme čitanja: oko 1 min.

Za ubistvo ujaka 27 godina zatvora: Jedan ga izrešetao sa 8 metaka, a drugi iz revolvera pucao 6 puta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osuđena su i dva pomagača

  • 0
Sudija, sudski čekić, presuda Foto: Shutterstock

Osnovni sud u Gnjilanu osudio je L. J. na 27 godina zatvora zbog ubistva ujaka B. V. I dvojica njegovih pomagača su takođe osuđena. A. I. je dobio 24 godine zatvora. Dok je F. O. osuđen na 15 godina zbog pomaganja i podsticanja na zločin, navodi Klan Kosova. 

Prema optužnici podnetoj 30. septembra 2022. godine, Lirim Jakupi i Afrim Ismajlović optuženi su da su 12. septembra 2021. godine, oko 19.42, u kafe baru "Preminum", u Ulici Vilijama Šekspira u Gnjilanu, posle pripreme, namerno i uz saradnju, lišili života B. V. iz Gnjilana i ugrozili živote nekoliko drugih ljudi koji su u tom trenutku bili u kafeu i bili bliski sa žrtvom.

Prema presudi, njih dvojica su došli zajedno "audijem A3", koji je vozio treći osuđeni, F. O, stali su kod jednog marketa gde su iz auta izašli Jakupi i Ismajlović naoružani vatrenim odužjem i krenuli da kafeu. Prišli su ubijenom Veseljiju, koji je bio u društvu dve osobe, i sa udaljnenosti oko jedan metar prvi osuđeni je upucao žrtvu  iz pištolja sa osam metaka, a drugi osuđeni ga je iz revolvera pogodio šest puta u vitalne delove tela.

(Telegraf.rs)

Video: Meštani Klokočevca zaprepašćeni nakon vesti da je njihov komšija ubijen: Mislili su da je poginuo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA