Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas u Sremskim Karlovcima: Tinejdžer i dvojica maloletnika obili kuću i iživljavali se nad muškarcem

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je, ubrzo, identifikovala i pronašla osumnjičene koji su protekle noći počinili to krivično delo

  • 1
Policija rotacija Foto: Mateja Beljan

Policija u Sremskim Karlovcima uhapsila je A. G. (19) iz Zemuna i dvojicu maloletnika iz tog mesta, zbog sumnje da su ušli u kuću čoveka tukli ga i uz pretnju nožem oduzeli mu novac.

Policija je, ubrzo, identifikovala i pronašla osumnjičene koji su protekle noći počinili to krivično delo. A. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Maloletnici (17) su lišeni slobode i privedeni na saslušanje nadležnom sudiji koji je obojici odredio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joe

    29. januar 2024 | 17:29

    Danas je nesigurnije živeti u manjim mestima,jer uvek se nađe neki tupačija ili više njih za koje je ta sredina "čitav svet," pa tipuju neku osobu,najčešće nekog od starijih inopenzionera sa skromnom ušteđevinom ali za njih je to "vau" i mada najčešće budu brzo uhvaćeni oni te ljude fizički povrede a često dođe i do fatalnog ishoda,tako da ja lično mislim da je slabijim i usamljenim osobama sigunije živeti u većim mestima jer ako ništa drugo tamo su barem manje primetni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA