≫ 

"Čekala sam je da se vrati!" Neutešna majka ubijene devojčice iz Ribnikara: Svaki dan umrem i vratim se iznova

 ≫ 

Na današnjem suđenju svedočili su roditelji četiri ubijene devojčice

Komentari

  • Alex

    23. februar 2024 | 09:14

    Suđenje osobama koje su stvorili monstruma je zatvoreno za javnost. Kako i zašto. Danas će pred Sudom govoriti deca koja su doživela najveći užas, užas ravan onima iz konc logora, a stvoritelji monstruma neće biti prisutni, da čuju šta je horor! Roditelji Ribnikaraca koji su izgubili najdragocenije što su imali, ne mogu da prisustvuju u sudnici dok Kecmanovići iznose odbranu. Odbranu?!?! Roditelji, građani Beograda, da li mislite da nam je svima mesto ispred Palate pravde, ispred sudnice? To je jedini način da pokažemo ljudima koji su osuđeni na najveći bol, doživotno, da smo ljudi, da ih vidimo, da nam duše krvare zajedno sa njihovim, da ovakav užas nije smeo da se desi! Nikad!

  • Sanja

    23. februar 2024 | 08:27

    Smanjiti krivičnu odgovornost upravo zbog ovakvih, on nije dete, on je monstrum i itekako poseduje svest! Svo troje u zatvor!

  • Gagga

    22. februar 2024 | 23:54

    Što više vreme prolazi, i jedna po jedna porodična priča ubijene dečice izlazi na svetlost dana, bolno shvatam u kakvoj su ljubavi ta deca rasla i koliko su bili kvalitetni mladi ljudi. A u njih je pucalo dete ledenih emocija, gajen u porodici krcatoj ledenim emocijama. Niko nikada u ovoj zemlji neće zaboraviti ta 2 datuma, 03. i 04. maj, najgora u novijoj istoriji Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA