Vreme čitanja: oko 1 min.

OTKRIVAMO! Svi detalji brutalnog prebijanja dečaka u Mladenovcu: Krvav rekao policiji da je pao niz stepenice

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak kojem je slomljena vilica je bio sa društvom napolju, tačnije bilo je njih trojica, on je ušao u kafić u kojem se nalazio njegov napadač i tu je došlo do sukoba

  • 10
Dečak silueta, rotacija, policija 1200px Foto: Pixabay, Mateja Beljan

U Mladenovcu je, kako je Telegraf objavio, pretučen dečak (14), tačnije slomljena mu je vilica. Njega je pretukao M. K. (19), a prema našim saznanjima, maloletnik je policiji prvo rekao da je pao niz stepenice, a potom se pojavio svedok koji je ispričao istinu.

"Maloletnik koji je dobio batine je policiji i majci prvo rekao da je pao niz stepenice i tako polomio vilicu, ali je potom svedok rekao da to nije istina i da ga je pretukao malo stariji tinejdžer iz komšiluka. On nije hteo da kaže ko ga je udario jer ga se plaši. Inače, pretučeni dečak ima više od 20 medalja iz rvanja, ali momak koji ga je pretukao je mnogo veći od njega", rečeno je iz istrage.

Inače, dečak kojem je slomljena vilica je bio sa društvom napolju, tačnije bilo je njih trojica. On je ušao u kafić u kojem se nalazio njegov napadač i tu je došlo do sukoba.

O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

(Telegraf.rs)

Video: Jurio dečaka pa ga pesnicama izudarao po glavi: Uznemirujuća tuča tinejdžera u podzemnog prolazu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    28. februar 2024 | 08:03

    Pazi ti kompleksa koji je napunio 19.god kojem je trn u oku dete od 14.god.

  • 1234

    28. februar 2024 | 07:25

    Naplatiti odstetu....nikad taj posle nece vise da udari

  • Zaza

    28. februar 2024 | 08:22

    Pao niz stepenice???Slomio vilicu??Strah je cudna stvar,koja te natera na nesto sto nece da resi problem vec da ga poveca jos vise,a zasto ,zato sto i decak zna da njegov DJELAT proci ce kao i svi do sada,bez OSTRE KAZNE,BEZ ZATVORA ,BEZ NOVCANE KAZNE i sve ono sto jedan takav monstrum zasluzuje ,sve dok ne UBIJE nekog nevinog decaka .E tada ce DRZAVA,SUD,POLICIJA i svi sto su trebali na VREME da reaguju nisu to ucinili,sve dok se necija porodica ne zavije u crno.Zato vakve monstrume bez razlike koliko im je godina ne treba da vide vise svetlost dana ,treba da istrune u zatvoru ,jer malo je falilo da decaku skrsi vrat i ode jos jedan mladi zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA